Προεκλογική ομιλία του υπ. Βουλευτή Άγγελου Καλαθιανάκη

Την Τετάρτη 21-1-2015 και ώρα 20:00 στο ισόγειο του πνευματικού κέντρου 'ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ' στην κεντρική πλατεία της Καλύμνου, θα μιλήσει ο συμπατριώτης μας και υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Άγγελος Καλαθιανάκης.

Ετούτη τη δύσκολη συγκυρία για το νησί μας και τις προοπτικές που επιβάλλεται να ανοίξουμε, η συμμετοχή σας στον κοινό μας αγώνα θεωρείται όχι μόνο αναγκαία, αλλά και επιβεβλημένη. Την τετάρτη το βράδυ, το μήνυμα της Καλύμνου πρέπει να είναι ηχηρό, πατριωτικό και ελπιδοφόρο. Πρέπει να το πιστέψουμε, για να κάνουν τα νησιά μας ένα βήμα παραπέρα. Για πρόοδο, για δημιουργία, για μια υγιή ανάπτυξη και αναβάθμιση των θεσμών, της αγοράς και της ανθρώπινης επιβίωσης.

Την τετάρτη το βράδυ καλούμε όλους τους Καλυμνίους να δώσουν το δυναμικό τους παρόν για ενότητα, συμπόρευση και υπεύθυνη στάση στο ΑΥΡΙΟ.
Την τετάρτη το βράδυ λέμε ξεκάθαρα ΝΑΙ στην περήφανη Δωδεκάνησο!
Την Τετάρτη το βράδυ, η Κάλυμνος ΚΕΡΔΙΖΕΙ!

Αλλάζουμε εποχή, Μπαίνουμε μπροστά για τα νησιά μας.
Μπορούμε και μας Αξίζει μια καλύτερη Κάλυμνος!
Να είστε όλοι εκεί.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!