Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ευχαριστεί θερμά τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τα στελέχη , τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος για την εντυπωσιακή και ενθουσιώδη παρουσία τους στην ομιλία του Προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου τη Δευτέρα το απόγευμα στη Ρόδο.

Η συμμετοχή των δημοκρατικών πολιτών του νησιού στην εκδήλωση αποδεικνύει τη σταθερή προσήλωση τους στις αρχές και τα οράματα του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ και παράλληλα παρέχει τη διαβεβαίωση ότι η Δωδεκάνησος και την ερχόμενη Κυριακή θα είναι πρωτοπόρος στους αγώνες της δημοκρατικής παράταξης.
Ο Πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του και στη Ρόδο επισήμανε ιδιαιτέρως ότι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη είναι οι εγγυητές της εθνικής σταθερότητας, είναι ο τρίτος πόλος, ο πόλος της κεντροαριστεράς, του προοδευτικού κέντρου, είναι αυτός που σε όλες τις μεγάλες στιγμές του έθνους πήρε τις κρίσιμες αποφάσεις και έδωσε τις λύσεις.
Σημειώνεται ότι ο κ. Βενιζέλος πριν από την ομιλία του συναντήθηκε με εκπροσώπους τοπικών φορέων, της τοπικής αυτοδιοίκησης και στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για διάφορα θέματα που απασχολούν τη Δωδεκάνησο και αντάλλαξε απόψεις για την επίλυση τους.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ καλεί τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους να δώσουν την μάχη ενωμένοι «όχι για μετρηθούμε κομματικά, αλλά για να νικήσουμε εθνικά» όπως τονίζει ο Πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στο πλαίσιο των προεκλογικών δραστηριοτήτων οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Δωδεκάνησο Δήμητρα Αντωνίου, Κατίνα Βουρεξάκη –Ταμπουρατζή, Τσαμπίκος – Βάιος Καλοπήτας, Νικόλαος Κανταρζής, Δημήτρης Κρεμαστινός, Θεοδόσης Μπακαρής και Ιωάννης Χαροκόπος συνεχίζουν τις περιοδείες τους στη Ρόδο και τα άλλα νησιά όπου έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους πολίτες και τους φορείς και να αναπτύξουν τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών και των πολιτικών εξελίξεων που θα ακολουθήσουν.
Για αύριο Τετάρτη 21 Ιανουαρίου οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθούν στις 7:00 μ.μ. τη δημοτική ενότητα Αφάντου όπου θα συναντηθούν και θα μιλήσουν με τους πολίτες και τους εκπροσώπους των φορέων.

Για το ΠΑΣΟΚ
Τιμόθεος Παρασκευάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!