Τα προβλήματα της Σαλάκου στην ατζέντα του υποψήφιου Βουλευτή Στέφανου Δράκου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Το πανέμορφο και γραφικό χωριό της Σαλάκου, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και Δρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ Στέφανος Δράκος, επικοινωνώντας με τους αιρετούς εκπροσώπους του Τοπικού Συμβουλίου, αλλά και με δεκάδες πολίτες.

Ο κ. Στέφανος Δράκος, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με κατοίκους του χωριού, καθώς και με ιδιοκτήτες παραδοσιακών καφενείων και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Σάλακο, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και για τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό, στο πλαίσιο της επικοινωνίας που είχε με τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Σαλάκου. Βασικότερα εξ' αυτών η αντικατάσταση του πανάρχαιου - όπως το χαρακτήρισαν – ηλεκτρικού πίνακα της δεξαμενής και η εγκατάσταση αντλίας στη δεύτερη γεώτρηση, ώστε να αποφευχθεί η επανάληψη του τελευταίου φαινομένου διακοπής της υδροδότησης μεγάλου τμήματος της Ρόδου, η άμεση σύνδεση του νέου δικτύου ύδρευσης και η αντικατάσταση των συνδέσεων αμιάντου, η σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου με αυτό των Καλαβαρδών, η περαιτέρω επέκταση του δημοτικού δικτύου φωτισμού, η σύνταξη μελέτης, η επεξεργασία και η έγκριση προγράμματος που θα αφορά στην ασφαλτόστρωση κοινοτικών (εντός οικισμού) χωματόδρομων, καθώς και ο μακροπρόθεσμος προγραμματισμός για την τουριστική εκμετάλλευση μοναδικών αξιοθέατων της Σαλάκου, όπως είναι η κοιλάδα, το παραδοσιακό σπίτι, το ελαιοτριβείο, το μονοπάτι του Προφήτη Ηλία, η Εκκλησία κ.α.). Ο κ. Στέφανος Δράκος, αφού άκουσε προσεκτικά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σάλακος, εξήγησε ότι θα προσπαθήσει να συμβάλλει με το καλύτερο δυνατό τρόπο στην άμεση αντιμετώπισή τους, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!