Το διπλό μήνυμα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"

"Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες με την ψήφο σας" είναι το μήνυμα του προέδρου των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Πάνου Καμμένου προς τους ψηφοφόρους, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις κάλπες.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο άνθρωπος που, μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία στα χέρια των δανειστών οδηγώντας τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, βλέποντας ότι οι μέρες της εξουσίας τους είναι πια μετρημένες, έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες, πανικόβλητος, σε μια πρωτόγνωρη επιχείρηση κατατρομοκράτησης των ψηφοφόρων.
Μάταια όμως. Στις 25 Ιανουαρίου οι πολίτες, με ωριμότητα και νηφαλιότητα, θα στείλουν τη συγκυβέρνηση στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως μια θλιβερή παρένθεση, που όμως πόνεσε και πλήγωσε βαθιά τον ελληνικό λαό.
Όσο και αν προσπαθεί να παραμείνει στην εξουσία, με όπλο την τρομοκρατία των πολιτών, όσο και αν παρεμβαίνουν οι προστάτες του δανειστές και η Τρόικα, δεν θα αποφύγει, τελικώς, την τιμωρία του προδομένου λαού.
Ήδη τα κόμματα της συγκυβέρνησης φυλλοροούν, καθώς οι ψηφοφόροι τους αναζητούν την ελπίδα στις πατριωτικές εκείνες δυνάμεις που εγγυώνται την έξοδο της χώρας από το σημερινό τραγικό αδιέξοδο.
Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" θα είναι και πάλιν δυνατοί στη νέα Βουλή ως εγγυητές μιας δημοκρατικής, πατριωτικής πορείας που θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων.
Κυρίως των νέων παιδιών που σήμερα παίρνουν τον δρόμο της φυγής σε άλλες χώρες αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον.
Ο πρόεδρος του κόμματος μας Πάνος Καμμένος, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης με την ομιλία του, έστειλε μήνυμα και προς τον ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι το δίλημμα των τελευταίων ημερών δεν είναι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα αλλά αν το ποσοστό των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" θα είναι τέτοιο που θα αποτρέψει την αυτοδυναμία του και θα σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Γιατί μόνο μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας μπορεί, χωρίς κλυδωνισμούς και κινδύνους, να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα μεγάλα ζητήματα της χώρας.
Σ' αυτήν την κυβέρνηση οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" θ' αποτελέσουν την ασφαλιστική δικλείδα θέτοντας "κόκκινες γραμμές" σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα κι εκείνα της Ορθοδοξίας, αλλά και της διαπραγμάτευσης για τη διαγραφή μέρους του χρέους.
Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν βήμα πίσω ούτε στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ούτε στο ζήτημα του διαχωρισμού Εκκλησίας και Κράτους.
Αποκλείουν ήδη και τις σκέψεις ακόμα για διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας, υπενθυμίζοντας προς πάσαν κατεύθυνση ότι Ελλάδα και Ορθοδοξία είναι έννοιες ταυτόσημες και γι αυτό αδιαίρετες.
Οι ΑΝΕΛ καλούν σ' αυτές τις κρίσιμες εκλογές όλους τους πολίτες – πατριώτες να συμπορευθούν για μιαν Ελλάδα ισχυρή παντού.
Με πρώτους τους νέους, γιατί σ' αυτούς ανήκει το μέλλον.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!