ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : «Εγώ στηρίζομαι μόνο στους απλούς πολίτες. Αυτοί αποτελούν τη δύναμη μου»

Μαζί με τους πολίτες της Ρόδου, ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ στα Δωδεκάνησα Μάνος Κόνσολας, στέλνει το δικό του μήνυμα για την Κυριακή:

«Χρειαζόμαστε πολιτικές με θετικό μήνυμα και πρόσημο.
Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν την αλήθεια, να σταματήσει η επιχείρηση παραπλάνησης τους.
Ο ΕΝΦΙΑ πρέπει να αναμορφωθεί, να υποστεί σοβαρές αλλαγές αλλά και να υπάρξει η πρώτη σοβαρή μείωση 7-10%. Το πιο σημαντικό, να υπολογίζεται με βάση τις νέες και πραγματικές αντικειμενικές αξίες.
Όσοι πιστεύουν ότι ο Σύριζα θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ με ένα νόμο, όπως θα καταργούσε και τη δανειακή σύμβαση με ένα άρθρο, μάλλον δεν ξέρουν ότι θα αντικατασταθεί με νέου είδους επιβαρύνσεις».
Ο Μάνος Κόνσολας στις επισκέψεις του σε εργασιακούς χώρους, σε επιχειρήσεις αλλά και σε συζητήσεις του με τους πολίτες, επισημαίνει την ανάγκη ενός Εθνικού Σχεδίου Ανάταξης για τη χώρα, επισημαίνοντας:
«Το Εθνικό Σχέδιο Ανάταξης της χώρας μας αφορά όλους. Συνδέεται με τρία προαπαιτούμενα:
-Τη διασφάλιση της παραμονής μας εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου. Η χώρα δεν μπορεί να έχει μέλλον και προοπτική έξω από την Ευρώπη και την ευρωζώνη.
-Την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών αναπτυξιακών πόρων, ύψους 50 δις ευρώ, την επόμενη εξαετία. Οι πόροι αυτοί πρέπει να πάνε στην πραγματική οικονομία, στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
-Την πρόταξη του τουρισμού μας και της περιφερειακής ανάπτυξης. Το Ταμείο Χρηματοδότησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων πρέπει να ενισχυθεί και με άλλους πόρους, να υπάρξει ξεχωριστό πρόγραμμα για τις ΜΜΕ της νησιωτικής χώρας».
Οι πολίτες έχουν αποτιμήσει την έντονη δραστηριότητα και τη συγκροτημένη παρουσία του Μάνου Κόνσολα στα Δωδεκάνησα.
Ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ τονίζει:
«Στηρίζομαι μόνο στους πολίτες και σε κανέναν άλλο.
Αυτοί μου δίνουν δύναμη, αυτοί είναι η δύναμη μου.
Την Κυριακή τα Δωδεκάνησα επιλέγουν Βουλευτή.
Για να υπάρχει μια Δυνατή φωνή την επόμενη μέρα στη Βουλή, που θα διεκδικεί με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!