Η ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Μίκα Ιατρίδη: «Ήμουν και είμαι κοντά στους αστυνομικούς μας, με συνεχείς και δυναμικές παρεμβάσεις, γιατί βρίσκονται συνεχώς στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια μας».

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι συναντήσεις της Μίκας Ιατρίδη με τους συμπολίτες της στη Ρόδο.

Στα πλαίσια των επισκέψεων της, η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου, παρουσία του προέδρου τους, κ. Μανώλη Ανδρουλάκη, όπου και συζητήθηκαν ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη της Αστυνομίας στο νομό.

«Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους αστυνομικούς μας και να τους ευχαριστήσω που, καθημερινά, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια μας», επεσήμανε η Μίκα Ιατρίδη.

«Ως βουλευτής, είχα κάνει αρκετές παρεμβάσεις στη Βουλή για καίρια ζητήματα, όπως τον εμβολιασμό όσων, μαζί με τους λιμενικούς, διαχειρίζονται το κύμα της παράνομης μετανάστευσης, τη στελέχωση των υπηρεσιών με επαρκές προσωπικό, αλλά και το οργανόγραμμα της Αστυνομίας», ανέφερε η υποψήφια βουλευτής και πρόσθεσε:

«Οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν με φιλότιμο κάτω από αντίξοες συνθήκες. Χρειάζονται ουσιαστική στήριξη και όχι να τους κατηγορούν, κάποιοι, με την πρώτη ευκαιρία».

Μετά την επίσκεψη της στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, η Μίκα Ιατρίδη είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί, για λίγη ώρα, και στην καθιερωμένη, εβδομαδιαία, σύσκεψη των επικεφαλής των υπηρεσιών της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, παρουσία του Ταξίαρχου, κ. Νικολόπουλου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!