Δηλώσεις Δ. Κρεμαστινού μετά την ομιλία του Ευ. Βενιζέλου

Με αφορμή την επίσκεψη χτες στη Ρόδο, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ο υποψήφιος βουλευτής, καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους έκανε την παρακάτω δήλωση: «ο κ. Βενιζέλος επέλεξε από όλο το Αιγαίο, να επισκεφτεί τη Ρόδο. Η παρουσία του στο νησί, αποδεικνύει το ενδιαφέρον του για αυτό και κατ' επέκταση για τα Δωδεκάνησα.

Μολονότι η Ρόδος δεν είναι η πρωτεύουσα της Περιφέρειας, εντούτοις η απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ να την επισκεφτεί δείχνει πολλά. Ήταν μία επίσκεψη με ιδιαίτερο συμβολισμό, αφού και στα θέματα Υγείας, παρά τις οικονομικές δυσκολίες της χώρας, στήριξε έμπρακτα τις προσπάθειες της περιοχής για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Αναφέρομαι στην περίπτωση του αιμοδυναμικού στο νοσοκομείο της Ρόδου, το οποίο στήριξε, αλλά και στο ακτινοθεραπευτικό τμήμα για το οποίο το ενδιαφέρον του κ. Βενιζέλου και του Κόμματος ήταν και θα είναι συνεχές.
Άλλωστε η αναφορά από τον κ. Βενιζέλο στο πρόσωπο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, αποτίοντας μάλιστα φόρο τιμής σε εκείνον κατά το άνοιγμα της ομιλίας του, αποδεικνύει τη σημασία της Ρόδου, αλλά και της Δωδεκανήσου στην ιστορία και την πορεία του Κόμματος.
Θα πρέπει να επισημάνω ότι μου προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση η αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς έγινε με έντονο τρόπο και μεγάλη έμφαση, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο κ. Βενιζέλος να καταχειροκροτηθεί από τους συγκεντρωμένους.
Ας μη ξεχνάμε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου, που εξελέγη βουλευτής Δωδεκανήσου, τίμησε την περιοχή μας και το ΠΑΣΟΚ είναι η συνέχειά του. Η αναφορά του κ. Βενιζέλου στον αείμνηστο Ανδρέα, απεικονίζει την ενότητα των δημοκρατικών δυνάμεων κάτω από τη σκέπη του ΠΑΣΟΚ. Αυτό άλλωστε θα ήθελε και εκείνος».

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός, συναντήθηκε με εκπαιδευτικούς της Ρόδου, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που απασχολούν τον κλάδο.
Μεταξύ άλλων τέθηκε ο προβληματισμός για το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών, με τον κ. Κρεμαστινό να επισημαίνει ότι «η 26η Ιανουαρίου θα είναι μία άλλη μέρα», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Όπως υπογράμμισε, με βάση τις δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, όμως αυτό που θα παίξει ρόλο στα πολιτικά μας πράγματα , είναι ποιο κόμμα θα πάρει την τρίτη θέση. Πρέπει να είναι ένα κόμμα που θα μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα γιατί χωρίς σταθερότητα, όπως είπε ο κ. Κρεμαστινός, δεν θα γίνουν επενδύσεις και φυσικά δεν θα υπάρξει και ανάπτυξη.
Επόμενο είναι λοιπόν ότι χωρίς ανάπτυξη, δεν θα μπορέσουν να βελτιωθούν τα οικονομικά του κράτους και των πολιτών.
Από την άλλη, επεσήμανε ότι μόνο ένα οργανωμένο κόμμα όπως είναι το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να συμβάλει στη σταθερότητα, καθώς τα άλλα κόμματα είναι ανομοιογενή και δεν μπορούν να στηρίξουν μία προοδευτική κυβέρνηση.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!