Ο Δημήτρης Γάκης στην κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΑ στην Κω

«Ο Δημήτρης Γάκης στην κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΑ στην Κω: Κάθε θετικό εκλογικό αποτέλεσμα για το ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει πρόκριμα ελπίδας και προοπτικής για τον Ελληνικό λαό»

Τη Δευτέρα 19/01/15, ο υποψήφιος βουλευτής στη Δωδεκάνησο, Δημήτρης Γάκης, παραβρέθηκε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κω.
Η προσέλευση και ο παλμός της συγκέντρωσης στην Κω δείχνουν ότι «έχει κριθεί ήδη το αποτέλεσμα και η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μια μεγάλη σαρωτική νίκη», δήλωσε ο Δημήτρης Γάκης μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Αγλαΐας Κυρίτση στο Πολύκεντρο Θαλασσινού.
Νωρίτερα, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ της Κω. Ο Δημήτρης Γάκης αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και υπογράμμισε τις δύο βασικές προϋποθέσεις για την αναζωογόνηση της πατρίδας μας,: Τη μεγάλη, αδιαμφισβήτητη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, που θα εξασφαλίσει μια καθαρή πλειοψηφία στη Βουλή και τη στήριξη του λαού στη μεγάλη δημοκρατικής μεταρρύθμιση. Καθαρή λαϊκή εντολή, σημαίνει πιο ισχυρή δύναμη διαπραγμάτευσης στην Ευρώπη».
Βασικό σκέλος της συνέντευξης του υποψήφιου βουλευτή, αποτέλεσαν τα πρώτα μέτρα πολιτικής που θα εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Αλέξης Τσίπρας με τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ, έχει αναφέρει τα μέτρα που εξειδικεύουν τις άμεσες προτεραιότητές μας: Την αντιμετώπιση της ανεργίας, της ανθρωπιστικής κρίσης, του κοινωνικού αποκλεισμού. Την πραγματοποίηση ενός κύματος προοδευτικών μεταρρυθμίσεων για το θεσμικό μετασχηματισμό του κράτους, της διοίκησης. Την πραγματική ανα-διαπραγμάτευση για ένα βιώσιμο χρέος και μια αξιοπρεπή θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη», επεσήμανε.
Τέλος, ο Δημήτρης Γάκης αναφέρθηκε στα τοπικά αναπτυξιακά θέματα της Κω και υπογράμμισε τη δήλωση του προέδρου τους ΣΥΡΙΖΑ στη Ρόδο για την οικονομική πολιτική και τη διατήρηση του μειωμένου νησιωτικού ΦΠΑ, που θα στηρίξουν τον τουρισμό και την τοπική οικονομία στη Δωδεκάνησο.
Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!