Επίσκεψη του υπ. Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη στην Εφορία και περιοδεία σε Ιαλυσό, Αφάντου, Απόλλωνα

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Την εφορία επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης.

Συναντήθηκε με στελέχη της υπηρεσίας και με πολίτες. Δεσμεύτηκε για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, οι οποίες θα σημάνουν την ελάφρυνση των βαρών που σήκωσε στις πλάτες του όλο αυτόν τον καιρό ο Έλληνας πολίτης.
Ο κ. Υψηλάντης ανέλυσε το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού, ο οποίος δεσμεύεται για μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων σταδιακά από το 25% στο 15%. Μίλησε για την σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ, του οποίου η μείωση θα αρχίσει μέσα στο 2015 κατά 7%. Ανέφερε ότι η ρύθμιση των 100 δόσεων έδωσε ανάσα στον Έλληνα φορολογούμενο. Τόνισε ιδιαίτερα ο βουλευτής ότι είναι αδιαπραγμάτευτο για τον ίδιο το κεκτημένο των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα Δωδεκάνησα. Αναφέρθηκε στον εκσυγχρονισμό του φορολογικού μηχανισμού προς όφελος του Έλληνα πολίτη που δεν ταλαιπωρείται στις ουρές της εφορίας, αλλά μηχανογραφημένα πλέον μπορεί να διεκπεραιώσει τις φορολογικές του υποθέσεις από το σπίτι του. Τόνισε δε την τεράστια συνεισφορά της Δωδεκανήσου, αυτά τα δύσκολα χρόνια, στον κεντρικό κρατικό κορβανά.
Στην συνέχεια επισκέφτηκε την Ιαλυσό, τα Απόλλωνα και τα Αφάντου όπου οι κάτοικοι του επεφύλαξαν μια συγκινητική και θερμή υποδοχή και συναντήθηκε με φορείς, επιχειρηματίες και πολίτες και δεσμεύθηκε ότι όπως πάντα ήταν κοντά του έτσι και τώρα θα είναι στο πλάι τους, θα αγωνίζεται για τα προβλήματά τους, για τις ανάγκες του τόπου μας, για το μέλλον των παιδιών μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!