«Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη στην Αστυπάλαια»

Στην Αστυπάλαια πραγματοποίησε περιοδεία ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης, συνοδευόμενος από μέλη της τοπικής Οργάνωσης Μελών του κόμματος, την Τρίτη 20/1/15.

Στις συναντήσεις και στις συνομιλίες που είχε ο υποψήφιος βουλευτής και τα στελέχη του κόμματος με τους πολίτες, τα θέματα που κυριάρχησαν δεν ήταν άλλα από το πρόγραμμα διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και τα τοπικά προβλήματα της Αστυπάλαιας. Οι νησιώτες εξέφρασαν τις δικές τους αγωνίες για το αναπτυξιακό μέλλον του νησιού, μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αλιείς, οι μικροί παραγωγοί αγροτικών προϊόντων, οι βιοκαλλιεργητές, οι μελισσοκόμοι, οι κτηνοτρόφοι, οι εργαζόμενοι και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες του τουρισμού, οι καταστηματάρχες της Χώρας.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδείξει ότι είναι η αλλαγή στην πράξη», δήλωσε ο Δημήτρης Γάκης, καλώντας τους Αστυπαλίτες «να στηρίξουν το κόμμα της Αριστεράς για να ξεκινήσει ένα αναπτυξιακό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, που θα λαμβάνει υπόψη τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νησιών, θα προστατεύει το περιβάλλον, θα προσφέρει σταθερή φορολογική πολιτική και κίνητρα, που θα ενθαρρύνουν τη δημογραφική ανάπτυξη και την ανανέωση του νησιωτικού πληθυσμού».
Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!