Μίκα Ιατρίδη: «Για μένα ο τόπος μου και οι συμπολίτες μου είναι πάνω από όλα. Είμαι σταθερά εδώ, χωρίς συμβιβασμούς».

Με τους συγχωριανούς της στις Καλυθιές βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των συλλόγων και των φορέων της δημοτικής κοινότητας, παρουσία των δημοτικών και τοπικών συμβούλων καθώς και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου, κ. Δώρου Κωνσταντίνου.

«Σε στιγμές σαν και αυτές είμαστε όλοι παρόντες» σημείωσε η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου, εμφανώς συγκινημένη από την παρουσία των Καλυθενών και τη στήριξη τους προς το πρόσωπό της.

«Σε αυτές τις εκλογές, ψηφίζουμε για το μέλλον της πατρίδας μας, για το μέλλον των παιδιών μας και δεν μπορεί να λείψει κανείς. Για μένα ο τόπος μου και οι συμπολίτες μου είναι πάνω από όλα. Είμαι σταθερά εδώ, χωρίς συμβιβασμούς. Προχωράμε δυναμικά, για να διαφυλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο έχουμε επιλέξει να ζούμε. Αυτή είναι η αυτονόητη επιλογή μας και αυτήν την επιλογή θα στηρίξουμε» τόνισε η Μίκα Ιατρίδη.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!