Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα κάνει χαρτοπετσέτα την Ελληνική ιθαγένεια» δήλωσε από την Πάτμο ο Γιάννης Παππάς

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα κάνει χαρτοπετσέτα την Ελληνική ιθαγένεια» δήλωσε από την Πάτμο ο Γιάννης Παππάς. Σε νησιά του βορείου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στα Δωδεκάνησα Γιάννης Παππάς.

Ο κ. Παππάς, επισκέφτηκε τους Λειψούς, την Πάτμο, την Κάλυμνο και Κω και μίλησε για τις θυσίες που έχουν γίνει, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην Ελληνική Κυριαρχία που η κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά έχει καταφέρει να διατηρήσει. Κάτι το οποίο, όπως υπογράμμισε θεωρεί βέβαιο πως δεν θα γίνει με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. «Η ΝΔ είναι το τελευταίο ανάχωμα στην ανασφάλεια, τον μηδενισμό και τον λαϊκισμό μιας ακραίας και συνάμα επικίνδυνης Αριστεράς» όπως τόνισε.

«Οι Δωδεκανήσιοι έχουν ζήσει λιγότερο από 70 χρόνια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ! Την ημέρα που οι διεθνιστές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα μοιράζουν το Αιγαίο σαν να ήταν παιδότοπος ΟΣΟΙ Δωδεκανήσιοι τους έχουν στηρίξει με την ψήφο τους, θα ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ για την ιστορία, τους προγόνους, την καταγωγή και για την ιθαγένεια τους! Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιθαγένεια τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα την κάνουν ή χαρτοπετσέτα ή σημαία ευκαιρίας. Ας μην είναι πολλοί εκείνοι που θα ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ την προσεχή Δευτέρα»!

Ιωάννης Παππάς

Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!