Δ. Κρεμαστινός: «Κόμματα με πολυγλωσσία θα οδηγήσουν τη χώρα και τη Δημοκρατία σε περιπέτειες»

Για το διακύβευμα των εκλογών και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη να αναδειχθεί το ΠΑΣΟΚ τρίτη δύναμη προκειμένου να αποτελέσει την σταθερή δύναμη της όποιας συγκυβέρνησης προκύψει, αναφέρθηκε μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Sky Δωδεκανήσου ο υποψήφιος βουλευτής καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός.

«Το διακύβευμα που θέτω προσωπικά απευθυνόμενος σε όσους δεν είναι προσκολλημένοι φανατικά σε κόμματα είναι η ολοκλήρωση του Ογκολογικού εργαστηρίου ώστε να αντιμετωπίζουμε τον καρκίνο μέσα στο σπίτι μας, χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρούνται οι ασθενείς με κοστοβόρες μετακινήσεις σε Νοσοκομεία των Αθηνών και να χάνεται πολύτιμος χρόνος σε αναμονές. Η έκκλησή μου είναι, πέραν της κομματικής στήριξης, οι ψηφοφόροι να προβληματιστούν και να δώσουν προτεραιότητα σε ένα ζήτημα ζωής και θανάτου όπως η έγκαιρη αντιμετώπιση του καρκίνου. Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος μου μετά την δημιουργία και λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Ρόδου χάρις στο οποίο σώζονται δεκάδες ζωές συμπατριωτών μας» υπογράμμισε ο κ. Δ. Κρεμαστινός.

Ως προς την αναγκαιότητα να αναδειχθεί τρίτη δύναμη το ΠΑΣΟΚ ο κ. καθηγητής υπογράμμισε πως αυτή είναι η μόνη οδός για να δημιουργηθεί μια σταθερή συγκυβέρνηση, ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε περιπέτειες και να έχει μια σταθερή πορεία. «Οι διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν σε άλλα κόμματα όπως για παράδειγμα στο Ποτάμι, δεν επιτρέπουν τη δημιουργία μιας σταθερής συγκυβέρνησης. Αντίθετα, εκτιμώ ότι θα οδηγήσουν τη χώρα και την Δημοκρατία σε περιπέτειες. Η ΔΗΜΑΡ και οι ΑΝΕΛ είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα και δείχνουν την προδιαγεγραμμένη πορεία του Ποταμιού και του Γιώργου Παπανδρέου, επειδή είναι κόμματα χωρίς δομές και χωρίς όργανα. Χωρίς σταθερή συγκυβέρνηση η χώρα θα οδηγηθεί στην καταστροφή και η μόνη ασφαλιστική δικλείδα είναι το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε και υποστήριξε πως πλέον και οι ψηφοφόροι θα πρέπει να σκεφτούν να και να αποφασίσουν χωρίς να καθοδηγούνται από το θυμό τους, ποιο κόμμα θα επιλέξουν να ψηφίσουν την Κυριακή σε μία από τις κρισιμότερες εκλογές που θα καθορίσουν το μέλλον τους.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!