Στο πλευρό των πολιτών ο υποψήφιος Βουλευτής Στέφανος Δράκος

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στο χωριό των Καλυθιών και στην Κρεμαστή βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία και Δρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ Στέφανος Δράκος, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί στο νησί της Ρόδου. Ο κ. Στέφανος Δράκος, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με δεκάδες πολίτες, ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και με μικρομεσαίους επιχειρηματίες, δηλώνοντας αρωγός και συμπαραστάτης στα προβλήματά τους.

Ο υποψήφιος Βουλευτής και Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου Στέφανος Δράκος, επικοινώνησε με τους κατοίκους των Καλυθιών και της Κρεμαστής σε ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και φιλικό κλίμα, ακούγοντας προσεκτικά τα όσα του ανέφεραν, αναφορικά με τα προβλήματα και τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στη λειτουργία της τοπικής αγοράς. Δηλώνοντας δίπλα τους, τους εξήγησε ότι η επαφή τους και η συνεργασία τους θα έχει συνεχή διάρκεια και χρονικό ορίζοντα που θα ξεπερνά την ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

«Θα είμαι εδώ, κοντά σας και μετά την 25η Ιανουαρίου. Είμαι και θα είμαι εδώ, ώστε μαζί να επιλύσουμε κατά το δυνατό, περισσότερα προβλήματα και με πίστη να διορθώσουμε παραλείψεις και λάθη του παρελθόντος», επισήμανε ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Δράκος, δηλώνοντας διαχρονικά δίπλα τους.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!