Μήνυμα του Υπ. Βουλευτή Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία Άγγελου Καλαθιανάκη

Αγαπητοί μου φίλοι, συμπατριώτες και συναγωνιστές,Με αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και ρεαλισμού, είμαι παρών στον δύσκολο αγώνα των νησιών μας. Στον αγώνα της βάσιμης νησιωτικότητας, των κοινωνικών Αξιών, και της τουριστικής ανταγωνιστικότητας.

Οι νησιώτες έχουμε μάθει να μιλάμε καθαρά, με έντιμες συναλλαγές και συμμαχίες. Με γνώμονα τα συλλογικά μας συμφέροντα, την πρόοδο της τοπικής βιωσιμότητας, και την εδραίωση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας, αλλάζουμε πολιτικές για την εξέλιξη των νέων αναγκαίων αγορών στα Δωδεκάνησα. Αλλάζουμε ριζικά, και πάμε ΠΑΝΤΑ μπροστά.
Με ξέρετε και σας ξέρω. Όντας 30 χρόνια στον αγώνα της επιβίωσης, του εμπορίου, του ''επιχειρείν'' και της εξέλιξης των θεσμών, καταβάλλω καθημερινά τα μέγιστα για τον συμπολίτη μου. Ως επιχειρηματίας και βασικό μέλος θεσμικών, περιφερειακών και πολιτικών οργάνων στοχευμένης δραστηριότητας, αγωνίζομαι καθημερινά για την προάσπιση των θεσμών της υγιούς αγοράς, με όραμα και προοπτικές.
Το επαγγελματικό μου γραφείο στην Κάλυμνο, ήταν και μένει πάντα ανοιχτό για τους συμπολίτες μου. Ακέραιος στα πιστεύω μου, συνεργαζόμουν άριστα με τον εκάστοτε δημοτικό φορέα όταν το καθήκον επέβαλε την συμβολή μου. Στην μακροχρόνια πορεία μου στα κοινά, σε κάποια πέτυχα και σ' άλλα όχι. Μα το βέβαιο είναι πως δεν επέτρεψα να περάσει 'άθικτο' κανένα κρίσιμο ζήτημα για τον τόπο.
Τα σημαντικά επιτεύγματα που πετύχαμε συλλογικά, προήλθαν από συνεννόηση και σύμπραξη όλων των πρωτοποριακών δυνάμεων της περιφέρειας. Και αυτό γιατί το συνεργατικό πνεύμα ήταν πρώτιστη προτεραιότητα των έντιμων προσπαθειών για το καλύτερο των νησιών μας.
Η κατάργηση του ΔΗΦΟΔΩ, αποτελεί μέχρι σήμερα το σημαντικότερο κεκτημένο της τοπικής επιχείρησης. Η σύμβαση της RYAN AIR με τους αερολιμένες των νησιών της Δωδεκανήσου, χάρισε το μέγιστο συγκριτικό πλεονέκτημα στην διασφάλιση και εξέλιξη των τουριστικών συμφερόντων. Η προβολή των νησιωτικών προορισμών απ' τα ξένα ΜΜΕ, και οι άριστες σχέσεις με το επιμελητήριο Ελλάδος, έπαιξαν πρώτιστο υποστηρικτικό ρόλο στην την παραγωγική μηχανή του Αιγαίου. Με τακτικές δια-νησιωτικές συνεδριάσεις στο χώρο της επενδυτικής λογικής, εμπεδώσαμε τις βάσεις για μια σύγχρονη αγορά, με προοπτική και ευκαιρίες.
Για την Κάλυμνο που αγαπώ, για τα Δωδεκάνησα και τον συνάνθρωπο, δίνω μάχες καθημερινές. Μακριά από μεταγραφικές θεωρίες και ξεπουλήματα ιδεών, μακριά από δεσμεύσεις βιτρίνας και ξύλινης γλώσσας, συνεχίζω να στηρίζω με πράξεις την πατρίδα, την παράταξη, και την σταθερότητα του Πρωτουργού Αντώνη Σαμαρά.
Δεν με φοβίζει το αύριο, γιατί ως γνήσιος Καλύμνιος ξέρω από αγώνες και δυσκολίες. Γιατί ως άνθρωπος της αγοράς, γνωρίζω και μπορώ να προσφέρω στο νησί μου και στα Δωδεκάνησα. Αυτή είναι η δύναμη μου. Και είμαι εδώ ξανά - πιστός στρατιώτης, να κάνω την υπέρβαση και παλέψω για τα εθνικά μας δικαιώματα.
Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου, για να κάνουμε τα επόμενα βήματα που ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ η νέα εποχή. Τα νησιά μας αξίζουν κάτι καλύτερο, και νομίζω αξίζει σε όλους μας ένα αύριο δυνατό, ελπιδοφόρο και δημιουργικό.
Πάμε όλοι μαζί στη νίκη της Πατρίδος, του Αιγαίου και της Ελπίδας. Πάμε όλοι μαζί, υπεύθυνα, να χαράξουμε νέες πολιτικές Ανάπτυξης και Προόδου. Πάμε όλοι μαζί, για τη νίκη των νησιών μας.
Μπορούμε, ΑΞΙΖΕΙ και θα τα καταφέρουμε!

-Με βαθύτατη εκτίμηση-
Άγγελος Καλαθιανάκης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!