Περιοδεία του Βασίλη Υψηλάντη στις συνοικίες της Ρόδου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Τις συνοικίες της Ρόδου επισκέφτηκε σήμερα ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης όπου περπάτησε στις γειτονιές, επισκέφτηκε καταστήματα και συνομίλησε με τους συμπολίτες μας.

Συγκινητική ήταν η θερμή υποδοχή του από τον κόσμο όπου όλοι τον πλησίαζαν για να του ευχηθούν «καλή δύναμη στον αγώνα του» γιατί πέρα από τον πολιτικό στο πρόσωπο του βλέπουν τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα τους αυτά χρόνια αγωνιζόμενος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για το μέλλον του τόπου μας. Ο κ. Βασίλης Υψηλάντης εξήγησε στους πολίτες ότι η Νέα Δημοκρατία δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της γιατί η Αντιπολίτευση πρόταξε το κομματικό συμφέρον έναντι του εθνικού και προκάλεσε εκλογές. Όπως δήλωσε ο κ. Υψηλάντης τα δύο αυτά χρόνια έγιναν πολλά, είναι όμως και πολλά τα θέματα που έμειναν στη μέση, είναι πολλές οι αδικίες που δεν πρόλαβαν να αποκατασταθούν και πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν. Διαβεβαίωσε τους συμπολίτες μας ότι θα είναι και πάλι δίπλα τους και με όπλο την αλήθεια και την ειλικρίνεια, θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης για τα συμφέροντα του Δωδεκανησιακού λαού.
Το απόγευμα θα επισκεφθεί την Μαλώνα, την Λίνδο και την Αρχάγγελο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!