Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο προεκλογικός αγώνας και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ περιοδεύουν τη Ρόδο και τα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου

Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο προεκλογικός αγώνας και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ περιοδεύουν τη Ρόδο και τα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου τονίζοντας ότι ο αγώνας για την ενότητα και τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση της δημοκρατικής παράταξης αποτελεί κοινή πεποίθηση και συλλογική απόφαση.

Και όπως τονίζει ο Πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος « το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν όχι μόνο να ακούν την αλήθεια αλλά και να την ψηφίζουν, γιατί δυστυχώς υπάρχουν αυτοί που ζητούν επίμονα να τους λεχθεί η αλήθεια, αλλά γοητεύονται ακόμη από κλασικά παλαιοκομματικά ψέματα και προσδοκούν την επιστροφή στις καταστάσεις προ του 2009».
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός και Τσαμπίκος – Βάιος Καλοπήτας πραγματοποίησαν χθες Τετάρτη περιοδεία στη δημοτική ενότητα κοινότητα Αφάντου όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πολίτες και να τους αναπτύξουν τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για διάφορα ζητήματα. Παράλληλα οι υποψήφιοι βουλευτές Θεοδόσης Μπακαρής και Δήμητρα Αντωνίου περιοδεύουν τις κοινότητες του νησιού και έχουν συναντήσεις με τους πολίτες, ενώ ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Χαροκόπος περιοδεύει στην Κάρπαθο.
Εξάλλου ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Κανταρζής συνοδευόμενος από τον πρώην βουλευτή Νίκο Ζωίδη περιοδεύει την Κω και σήμερα μεταβαίνει στην Κάλυμνο όπου μαζί με την υποψήφια βουλευτή Κατίνα Βουρεξάκη –Ταμπουρατζή θα έχουν επαφές με εκπροσώπους των τοπικών φορέων και θα περιοδεύσουν στο νησί.
Για αύριο Παρασκευή 23 Ιανουαρίου οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα περιοδευόσουν στις 6:30 μμ στην Κρεμαστή όπου θα συνομιλήσουν με πολίτες για να υπογραμμίσουν ότι σε αυτές τις εκλογές χρειάζεται ένας τρίτος πόλος, ένα κεντρικό ρεύμα που θα συμπαρασύρει σε μια εθνική στρατηγική όλη τη χώρα η οποία πρέπει να βγει από την κρίση. Και αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο το ΠΑΣΟΚ γιατί η Ελλάδα έχασε ιστορικά όταν η δημοκρατική παράταξη δεν έπαιζε το ρόλο της.

Για το ΠΑΣΟΚ
Τιμόθεος Παρασκευάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!