ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η δύναμη του πολίτη είναι η ψήφος του. Η δική μου δύναμη είναι οι πολίτες της Δωδεκανήσου»

«Τα Δωδεκάνησα επιλέγουν βουλευτή.Η επόμενη μέρα απαιτεί διαρκή δραστηριότητα, δυναμική διεκδίκηση.Προχωράμε μαζί, με Δύναμη και Αλήθεια» τονίζει ο Μάνος Κόνσολας στην επικοινωνία και στις επαφές του με τους πολίτες της Δωδεκανήσου.

Ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ ήταν έντονα επικριτικός απέναντι στο Σύριζα και ιδιαίτερα απέναντι σε ακραίες αντιλήψεις και εξαγγελίες που θέτουν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.
Ο Μάνος Κόνσολας επισήμανε:
«Κάποιοι δεν συνειδητοποιούν την πραγματικότητα.
Σύγκρουση και ρήξη με τους εταίρους μας θα έχει ως αποτέλεσμα να στερηθούμε τα 50 δις της επόμενης εξαετίας, τους απαραίτητους αναπτυξιακούς πόρους που χρειαζόμαστε».
Ο κ. Κόνσολας αναφέρθηκε και στο θέμα της φορολογίας, τονίζοντας ότι πρέπει να αρχίσει η αντίστροφη πορεία, να αρχίσουν να μειώνονται οι φορολογικοί συντελεστές.
«Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια ο ανώτατος φορολογικός συντελεστής για τα φυσικά πρόσωπα θα πρέπει να κατέβει στο 33% και για τις επιχειρήσεις στο 15%.
Ο Σύριζα αποφεύγει επιμελώς να αναφερθεί στο πρόγραμμά του για τη φορολογία, αποφεύγει να μιλήσει για το ύψος των φορολογικών συντελεστών, ίσως γιατί τα όσα λέει μπορούν να χρηματοδοτηθούν μόνο μέσα από μια εξοντωτική φορολογία».
Ο Μάνος Κόνσολας απευθυνόμενος στους πολίτες της Ρόδου, τόνισε:
«Η δική σας δύναμη είναι η ψήφος σας.
Η δική μου δύναμη είστε μόνο εσείς, οι πολίτες της Ρόδου.
Σε εσάς στηρίζομαι.
Σε εσάς οφείλω πολλά και θα συνεχίσω να ανταποδίδω με έργα και πράξεις».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!