Μίκα Ιατρίδη από Κω: «Μοιράζομαι τις αγωνίες των συμπατριωτών μου για το παρόν και το μέλλον, ώστε να ανταποκρίνομαι δυναμικά σε αυτά που πιστεύουν».

Ολοκλήρωσε την περιοδεία της στην Κω η Μίκα Ιατρίδη. Η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε την πόλη και δημοτικές κοινότητες του νησιού και είχε, ακόμη, την ευκαιρία να βρεθεί με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιπποκράτη.

«Μοιράζομαι τις αγωνίες σας για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας» είπε η Μίκα Ιατρίδη, «ώστε να μπορώ να ανταποκρίνομαι δυναμικά σε αυτά που πιστεύετε και επιδιώκετε», συμπλήρωσε η υποψήφια βουλευτής, ανταποκρινόμενη στην εγκάρδια υποδοχή που της επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Κω.

Η Μίκα Ιατρίδη, πέρα από τις συζητήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις, ενημέρωσε τους συμπατριώτες της για όλες τις παρεμβάσεις που είχε κάνει κατά τη θητεία της για ζητήματα που απασχολούν το νησί και τους πολίτες του.

«Μαγικά ραβδάκια και καθρεφτάκια δεν υπάρχουν», τόνισε η Μίκα Ιατρίδη, «χρειάζονται λύσεις που να ανταποκρίνονται στη δύσκολη πραγματικότητα. Τα προβλήματα τα ξέρουμε, δεν περιμένουμε άλλους να μας τα πουν, γιατί τα ζούμε οι ίδιοι. Ως βουλευτής ανέδειξα και διεκδίκησα την επίλυσή τους, με συνεχείς παρεμβάσεις μου στη Βουλή από το 2009. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω, γιατί αυτήν την υπόσχεση είχα δώσει στους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες μου και την τηρώ με κάθε τρόπο».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!