Επίσκεψη Δ. Κρεμαστινού στη δημ. κοιν. Αφάντου

Στη δημοτική κοινότητα Αφάντου περιόδευσε χτες το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός.

Ο κ. Κρεμαστινός είχε συναντήσεις με κατοίκους της περιοχής, με τους οποίους συζήτησε το θέμα της κρισιμότητας αυτών των εκλογών, καθώς το μεγάλο ζητούμενο είναι ποιο κόμμα θα καταλάβει την τρίτη θέση και θα αποτελέσει το μεγάλο ρυθμιστή για την επόμενα μέρα.

Όπως επισημάνθηκε, το ερώτημα που του τέθηκε ήταν αν το ΠΑΣΟΚ μπορεί να καταλάβει έδρα στα Δωδεκάνησα, με τον κ. Κρεμαστινό να απαντά ότι αυτό είναι εφικτό, υπό την προϋπόθεση ότι το Kόμμα θα στηριχθεί και πάλι και θα διατηρήσει τη δύναμή του.

Για το λόγο αυτό, κάλεσε τους πολίτες και κυρίως τους αναποφάσιστους, να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ και να μην παρασυρθούν από μικρά αρχηγικά κόμματα που δεν έχουν οργάνωση και δεν μπορούν να αναπτύξουν ξεκάθαρο πολιτικό λόγο.

Όπως τόνισε ο κ. Κρεμαστινός, το ΠΑΣΟΚ ευελπιστεί να καταλάβει τουλάχιστον μία βουλευτική έδρα στα Δωδεκάνησα, εφόσον οι ψηφοφόροι του παραμείνουν πιστοί στις ιδέες και τις αξίες που αυτό πρεσβεύει.

Σε ότι αφορά τον ίδιο, επανέλαβε για μία ακόμα φορά τη δέσμευσή του να συμβάλει στη δημιουργία του ακτινοθεραπευτικού τμήματος στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπως έπραξε και με το αιμοδυναμικό εργαστήριο, ώστε οι πολίτες της περιοχής να σταματήσουν να επισκέπτονται τα μεγάλα αστικά κέντρα για να θεραπευτούν από τον καρκίνο.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός, θα επισκεφτεί τη νότια Ρόδο, και θα έχει συναντήσεις με τα προεδρεία των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων καθώς και με κατοίκους της περιοχής.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!