Στη Σύμη σήμερα το πρωί ο Βασίλης Υψηλάντης

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στη Σύμη μετέβη σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Ο κ. Υψηλάντης συναντήθηκε με κατοίκους και με φορείς του νησιού, συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δωδεκανήσιος Ακρίτας και τις ανησυχίες του. Ο κ. Υψηλάντης τους διαβεβαίωσε ότι όλα αυτά τα χρόνια ο αγώνας του είναι συνεχής και απρόσκοπτος προσανατολισμένος στα προβλήματα των νησιών μας. Αναφέρθηκε στον ευαίσθητο τομέα της υγείας και τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται και να διεκδικεί την αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών στον τομέα αυτό. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δέσμευση του Πρωθυπουργού για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, που αποτελεί και προσωπική του δέσμευση τονίζοντας το μεγάλο αγώνα που δόθηκε για να κατοχυρωθεί το συγκεκριμένο φορολογικό μέτρο «το οποίο δεν αποτελεί προνόμιο για τους νησιώτες, αλλά λόγω των ιδιαιτεροτήτων που απορρέουν από τη νησιωτικότητα».
Το μεσημέρι επισκέφτηκε περιοχές της πόλης μας, περπάτησε στη συνοικία της Ανάληψης, συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες τονίζοντας την κρισιμότητα των εκλογών της Κυριακής. Τόνισε δε ότι είναι κρίμα να πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων στα δύσκολα αυτά χρόνια και έκλεισε λέγοντας ότι οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας. Επισήμανε ιδιαίτερα πόσο κρίσιμη είναι η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής λέγοντας ότι ένα λάθος μπορεί να μας γυρίσει χρόνια πίσω. Ο κ. Υψηλάντης δεσμεύτηκε ότι με άξονες την αλήθεια, την ειλικρίνεια και τη συνέπεια λόγων και έργων που τον διακρίνει θα συνεχίσει τον αγώνα του για να προασπίζεται τα συμφέροντα των συμπατριωτών του.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!