Δυναμικά στη βάση του την Κάλυμνο επέστρεψε χθες Τετάρτη 21/1 ο Άγγελος Καλαθιανάκης

Δυναμικά στη βάση του την Κάλυμνο επέστρεψε χθες Τετάρτη 21/1 ο Άγγελος Καλαθιανάκης. Ο υπ. Βουλευτής του νομού Δωδεκανήσου, ύστερα από μια ιδιαίτερα ελπιδοφόρα περιοδεία στο νησί της Πάτμου, επέστρεψε δριμύτερος στο νησί για να αφοσιωθεί στην μάχη της ερχομένης Κυριακής.

Αναλυτικότερα, την Τρίτη 20/1, ο Καλύμνιος υποψήφιος επισκέφτηκε το νησί της Πάτμου, όπου συνάντησε τοπικούς φορείς, μέλη της Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας, και συζήτησε με πολίτες του νησιού. Δεν παρέλειψε να περάσει και απ' τις υπηρεσίες του Δήμου, έχοντας έτσι την ευκαιρία να συνομιλήσει με προσωπικό και υπεύθυνους για τα τρέχοντα θέματα της καθημερινότητας. Περπάτησε την πόλη και τα μαγαζιά, και αντάλλαξε απόψεις με τους καταστηματάρχες που αγωνιούν για την επόμενη μέρα. Το κλίμα ήταν πράγματι ζεστό και αισιόδοξο, καθώς ο τελευταίο σταθμός της περιοδεία του υποψηφίου στα γύρω νησιά, αγκάλιασε την προσπάθεια του Άγγελου Καλαθιανάκη, και ο ίδιος αναχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Τετάρτη ξημερώματα 22/1, Ο Άγγελος Καλαθιανάκης κατέφθασε στο νησί της Καλύμνου, όπου και ξεκίνησε την οργάνωση των τελευταίων κρίσιμων ημερών. Βρέθηκε με φίλους και συνεργάτες, ανέλυσαν τη ρευστή πολιτική κατάσταση ενόψει των εκλογών, και έκαναν έναν πλήρες απολογισμό από την συνολική θετική εικόνα που εισέπραξαν στα νησιά. Επίσης σχεδίασαν την προκαθορισμένη ομιλία του υποψηφίου που έλαβε μέρος στο πνευματικό κέντρο Καλύμνου, και ώρα 8 το βράδυ.
Το πλήθος που παρευρέθη στην ομιλία, ήταν πράγματι ενθαρρυντικό. Οι παρευρισκόμενοι γέμισαν την αίθουσα, και ένα μεγάλο μέρος έξω απ' αυτήν. Ο κόσμος άκουσε με προσοχή τον Άγγελο Καλαθιανάκη, και καταχειροκρότησε ουκ ολίγες φορές ενδιάμεσα του λόγου, για την προσπάθεια – το θάρρος και την απόφαση του νεοφώτιστου– να αγωνιστεί για την πατρίδα με τα δεκάδες προβλήματα που ταλανίζουν τα νησιά μας και ιδιαίτερα την Κάλυμνο. Παρόντες στην ομιλία και ο Δήμαρχος Καλύμνου, οι έπαρχοι Κω – Καλύμνου, και άλλοι επίσημοι που έδωσαν βαρύτητα στην εκδήλωση και στο πρόσωπο του υποψηφίου.

Ήταν μια δυνατή ομιλία, που είχε έντονο το στοιχείο της νησιωτικότητας, της προοπτικής, μα και των ευκαιριών ανάπτυξης που μπορεί να δημιουργήσει η βάσιμη οικονομική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Κυρίως όμως έκανε εντύπωση το στοιχείο της προσωπικής εκτίμησης και σεβασμού. Και αυτό γιατί ο π. της Τοπικής Γ. Μαρίνος και Δρόσος Ταυλάριος, μίλησαν με συγκινητικά λόγια για τον υποψήφιο και πιστό στρατιώτη του κόμματος από μικρό παιδί. Στην ομιλία παρευρισκόταν στις πρώτες θέσεις ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος, όπου και αποτέλεσε ιδιαίτερη και συμβολική τιμή για τον Άγγελο Καλαθιανάκη η παρουσία του στο χώρο αυτό.
Κατόπιν ολοκλήρωσης της ομιλίας, οι προσκεκλημένοι χαιρέτησαν τον υποψήφιο με ένθερμους εναγκαλισμούς, και ευχηθήκαν καλή επιτυχία στον αγώνα του νησιού μας. Έπειτα ακλούθησε φιλική μάζωξη για φαγητό, σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής.
Η επιστροφή του υπ. Βουλευτή, ήταν πράγματι δυναμική. Προβλέπεται ένα δύσκολο και αγχωτικό υπόλοιπο εβδομάδας, που όμως φαίνεται και να φέρει θετικά αποτελέσματα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!