ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος σήμερα Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιεί περιοδεία στα Δωδεκάνησα, όπου είναι υποψήφιος. Από τη Ρόδο έκανε την εξής δήλωση:

«Τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, εδώ στα Δωδεκάνησα. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στέλνουμε ένα μήνυμα ελπίδας από εδώ, από την καρδιά του τουρισμού. Ο τουρισμός αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα. Για να μπορέσει να προχωρήσει ο τουρισμός σε επέκταση της περιόδου των δύο μηνών θα πρέπει να δοθούν ειδικά κίνητρα. Προτεραιότητά μας είναι η πτώση του ΦΠΑ στο 5% για όλα τα τουριστικά προϊόντα και η δημιουργία αφορολόγητων ζωνών στη νησιωτική Ελλάδα και την παραμεθόριο. Το μεγάλο στοίχημα θα είναι φέτος το καλοκαίρι. Θα το κερδίσουμε».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!