Ανοιχτή επιστολή Δ. Κρεμαστινού προς τους πολίτες της Δωδεκανήσου‏

Φίλες και φίλοι,  Βρισκόμαστε στη στιγμή της αλήθειας, λίγο πριν από την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης και, με τα έως τώρα δεδομένα, η δημιουργία αυτοδύναμης κυβέρνησης δεν φαίνεται πιθανή.

Ο τόπος, ούτως ή άλλως, δεν έχει ανάγκη από αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Ο κόσμος, όπως έδειξαν οι επαναλαμβανόμενες εκλογές του 2012 αλλά και οι δημοσκοπήσεις, θέλει μια κυβέρνηση που να μπορεί να σταθεί απέναντι στους δανειστές, να θέσει «κόκκινες γραμμές» και να τους αναγκάσει να δεχθούν την καλύτερη δυνατή λύση. Μόνο μια κυβέρνηση με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση και συμμετοχή πολιτικών δυνάμεων θα μπορέσει να το πράξει αυτό.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, για να καταστεί αυτό εφικτό, θα πρέπει το κόμμα που θα αναδειχθεί πρώτο να συνεργαστεί με το δεύτερο ή το τρίτο κόμμα τουλάχιστον.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, εδώ και πολύ καιρό, έχουν κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ τους – αν υπήρξε ποτέ.

Συνεπώς, η ψήφος στο 3ο κόμμα δίνει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Τα προσωποπαγή, «αρχηγικά» κόμματα (Ποτάμι, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΔΗΣΟ) δεν μπορούν να δώσουν τη σταθερή κυβέρνηση που χρειάζεται η Ελλάδα στην παρούσα κατάσταση. Έχει αποδειχθεί ότι στις δύσκολες αποφάσεις και στις κρίσιμες ψηφοφορίες αυτοδιαλύονται στα εξ ων συνετέθησαν, δημιουργώντας πλείστες παρενέργειες.

Η ψήφος σε αυτά τα κόμματα είναι χαμένη ψήφος.

Το ΠΑΣΟΚ έχει συλλογικά όργανα και δεν ανήκει σε κανέναν «αρχηγό» γεγονός που σεβάστηκε ακόμα και ο ίδιος ο ιδρυτής του, Ανδρέας Παπανδρέου.

Το ΠΑΣΟΚ καθ' όλη τη διάρκεια της κρίσης «έβαλε πλάτη» σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα για να κρατήσει τη χώρα όρθια, χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος. Είναι το μοναδικό κόμμα που απέδειξε με πράξεις και όχι μόνο με λόγια ότι είναι ο βασικός πυλώνας της σταθερότητας και μια φωνή που υπερασπίστηκε και πάντα θα υπερασπίζεται το κοινωνικό συμφέρον, όσο οι πολίτες της δίνουν δύναμη.

Καλώ όλους εσάς, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες της Δωδεκανήσου, να δώσετε ισχυρή στήριξη στο ΠΑΣΟΚ για να μπορεί από θέση ισχύος να παίξει το ρόλο του εγγυητή της ομαλότητας και της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, με θετικό όμως πρόσημο.

Δημήτριος Θ. Κρεμαστινός
Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου – ΠΑ.ΣΟ.Κ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!