ΜΗΝΥΜΑ Α. ΚΑΛΑΘΙΑΝΑΚΗ

Ο δικός μας σταυρός!

Αγαπητοί μου συμπατριώτες, νησιώτες και συναγωνιστές,

Η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε κινδύνους και αβέβαιες πολιτικές για το ΑΥΡΙΟ της οικονομίας και της ευρωπαϊκής μας αξιοπιστίας. Αυτήν την Κυριακή, ο πολίτης πρέπει να γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για εύκολες και ανώδυνες αντιδράσεις, ούτε και για να θυσιάσουμε ότι με κόπο στηρίξαμε κοινά και πατριωτικά ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ!

Με βαθύτατη συγκίνηση όλη αυτήν την περίοδο που δέχτηκα να συστρατευτώ με την Νέα Δημοκρατία και για την πρόοδο των νησιών μου, κουράστηκα, αγωνίστηκα, μα όταν η πατρίδα σε χρειάζεται ΤΩΡΑ – με πράξεις και προσωπικές υπεύθυνες επιλογές, οφείλεις να είσαι εκεί, στρατιώτης πιστός.

Για τα Δωδεκάνησα και την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Κάλυμνο, είτε σε πολιτικό επίπεδο - είτε και σε θεσμικό, ήμουν πάντα παρών στις προκλήσεις. Έμπαινα μπροστά στα προβλήματα, και στις ανισότητες που εις βάρος τόσων χιλιάδων συμπατριωτών μου κάποιοι επιδίωκαν προς ίδιον όφελος. Και γι' αυτό είμαι σήμερα εδώ, δυνατός, με χρέος και συνείδηση για να κερδίσουμε μαζί ξανά – ότι μας ανήκει, και ότι αρμόζει σε κοινωνίες αξιοπρεπούς αγοράς, κοινωνικής πρωτοβουλίας και οικονομικής ανασυγκρότησης.

Ο αγώνας για τα περήφανα Δωδεκάνησα, δεν είναι μια λέξη, μα τρόπος ζωής. Σαν γνήσιος Καλύμνιος, έτσι έμαθα και έτσι θα συνεχίζω. Μέσα στην δύσκολη καθημερινότητα, επέβαλα το πολιτικό καθήκον που προστάζουν τα νησιωτικά μας συμφέροντα. Απαιτούσα και αποκτούσα αυτό που ζητούσε η κοινωνία, μέσα από συλλογικές ενέργειες συνεχούς πάλης και στοχευόμενης δράσης. Για όλα αυτά είμαι υποψήφιος. Και για όλα αυτά είμαι περήφανος που είμαι παρών μαζί σας, στον κοινό μας αγώνα.

Αγαπητοί μου συμπατριώτες, ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης για να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα. Συναγωνιστές Δωδεκανήσιοι και φίλοι, ζητώ την στήριξη σας να συνεχίσω αυτό που ανελλιπώς έκανα για την πατρίδα, για την τουριστική μας ανταγωνιστικότητα και τα επιχειρηματικά μας δικαιώματα.

Καλυμνιές και Καλύμνιοι, με το ίδιο ήθος και πολιτικό ύφος του χθες, ζητώ και σήμερα την άμεση συμπόρευση στον αγώνα του νησιού μας. Έχω ανάγκη την έντιμη συμμετοχή σας, για να κερδίσουμε ξανά - αυτά που έχει ανάγκη ο τόπος. Ζητώ τον πρώτο σταυρό και η πρώτη επιλογή σας, να είναι Κάλυμνος και Άγγελος Καλαθιανάκης. Μπορούμε αν το πιστέψουμε, να δώσουμε δύναμη και πάλι στο ακριτικό μας νησί. Η Κάλυμνος μπορεί, η Κάλυμνος ΑΞΙΖΕΙ.

Με σύμμαχο την ελπίδα - με ρεαλισμό και μ' όραμα στο ΤΩΡΑ, θα πετύχουμε πολλά!

Με βαθύτατη εκτίμηση,

Άγγελος Καλαθιανάκης ΚΑΛΥΜΝΟΣ 23 – 1- 2015


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!