Σκληρή απάντηση κ. Διακομιχάλη στον κ. Γαλουζή για την υδροδότηση Ψερίμου και Τελέντου

Αψυχολόγητη ήταν η αντίδραση του κ. Γαλουζή αναφορικά με την υποβολή του φακέλου για την ένταξη στο πρόγραμμα με τίτλο "Ολοκληρωμένη Διαχείριση Θαλάσσιων και Εσωτερικών Υδάτων" του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου 2009-2014 της μελέτης για την προμήθεια συστημάτων αφαλάτωσης με θαλασσινό νερό αξίας 550.000,00€.

Μελέτη που συντάχτηκε από την προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ υπό τον αείμνηστο κ. Γεώργιο Κοπανέζο και στο σχετικό φάκελο υπάρχουν και όλες οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις.
Συγκεκριμένα ο κύριος Διακομιχάλης με επιστολή του στις 22/1/2015 ενημέρωνε τον κύριο Γαλουζή και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κύριο Τρικοίλη ότι παράλληλα με την πρόσκληση GR02.03/Αρ.Πρωτ.156133/28.11.14 που απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο στις 23/1/2015, στο ίδιο πρόγραμμα υπάρχουν άλλες δύο προσκλήσεις εκ των οποίων η υπ. αριθμ. GR02.01/Αρ.Πρωτ.156131/28.11.14 που στις επιλέξιμες προτάσεις είναι και τα έργα αφαλάτωσης .
Η απαξιωτική απάντηση του κ. Γαλουζή ανάγκασε τον κ. Διακομιχάλη να του απαντήσει με την παρακάτω επιστολή.

 

 


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ 

27/1/2015 ΚΑΛΥΜΝΟΣ Αρ. Πρωτ.: 222

 

ΠΡΟΣ: Ιωάννη Γαλουζή Δήμαρχο Καλυμνίων

Ενταύθα

Κοιν.: ΜΜΕ ( λόγω ανάρτησης της απάντησής σας στην ιστοσελίδα του Δήμου)

Θέμα : Υποβολή πρότασης στα πλαίσια της πρόσκλησης GR02.01/Αρ.Πρωτ.156131/28.11.14 της ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Περιβαλλοντικών Δράσεων του ΥΠΕΚΑ.

Σχετ.: 1) Το υπ. αριθ. 218/22-1-15 Έγγραφο μας.

2) Το υπ. αριθ. 1523/26-1-15 έγγραφο σας.

 

Κύριε Γαλουζή

Με αφορμή το θέμα αρ 7 της πρόσκλησης 1065/19-1-15 της συνεδρίασης του Δ.Σ με το υπ. αριθ. 1 σχετικό έγγραφο μου σας κάλεσα να υποβάλλετε την πρόταση για την προμήθεια συστημάτων αφαλάτωσης για την υδροδότηση της Ψερίμου και της Τελέντου , εφόσον η ΔΕΥΑΚ επί των ημερών μας έχει εκπονήσει ολοκληρωμένη μελέτη για το έργο αυτό με όλες τις αδειοδοτήσεις .

Εσείς με τρόπο απαράδεκτο εσφαλμένα υποστηρίζετε ότι η παραπάνω πρόσκληση δεν αναφέρεται σε έργο και μας κάνετε υπόδειξη σχετικά με τους συνεργάτες μου. Η υπόδειξη αυτή δυστυχώς για σας, αφορά εσάς προσωπικά και τους συνεργάτες σας, γιατί το πρόγραμμα στο οποίο εντάσσεται η πρόσκληση αφορά «Έργα βελτίωσης της ποιότητας των υδάτων που προορίζονται για οικιακή ή αρδευτική χρήση σε νησιά».

Προκειμένου να ενημερωθείτε εσείς και οι συνεργάτες καλύτερα σας υποβάλλουμε συνημμένα την πλήρη πρόσκληση του προγράμματος στην οποία υπογραμμίζουμε τα σημαντικά σημεία ώστε να μην χάνετε πολύ χρόνο καθότι οι προθεσμίες είναι πολύ περιορισμένες.

Ο

Επικεφαλής της Παράταξης

Δημ. Ελ. Διακομιχάλης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!