Δήλωση Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Σχετικά με το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής 25 Ιανουαρίου 2015, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε:

Κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας είναι η εκλογική διαδικασία. Οι Έλληνες πολίτες έκαναν τις επιλογές τους δίνοντας ένα πολύ καθαρό αποτέλεσμα, το οποίο αποτύπωσε και ενσωμάτωσε την μακρά περίοδο ύφεσης, την υψηλή ανεργία και την οικονομική πίεση που υπέστη ο ελληνικός λαός.
Συγχαίρουμε τους νέους βουλευτές και απλώνουμε χέρι συνεργασίας, για να αντιμετωπίσουμε μαζί τις μεγάλες προκλήσεις των καιρών. Δεν έχω καμία απολύτως αγωνία και καμία αμφιβολία για την ποιότητα της συνεργασίας που θα έχουμε, αφού κοινός στόχος είναι η πρόοδος και η ευημερία των νησιών μας.
Όλοι μαζί, εμείς και οι εννέα νέοι βουλευτές Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, θα σχηματίσουμε μια μεγάλη ομάδα . Η επόμενη ημέρα θα είναι δύσκολη για όλους, γιατί τα προβλήματα είναι εδώ και ο κόσμος δεν δίνει περίοδο χάριτος σε κανένα. Με πνεύμα συνεργασίας που προϋποθέτει τη διάθεση να δουλέψεις μέσα σε ένα πλαίσιο κοινής συνισταμένης, η πόρτα της Περιφέρειας θα είναι ανοιχτή. Σε πρώτη προτεραιότητα θέτω την έναρξη του νέου ΕΣΠΑ καθώς είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν, για να «ξεκλειδώσει» η χρηματοδότηση. Από την επόμενη μέρα έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε και θα την κάνουμε μαζί με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές.
Θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που, παρά τις αντίξοες συνθήκες, εργάστηκαν πολύ σκληρά όλες αυτές τις ημέρες για να διεξαχθεί ομαλά η εκλογική διαδικασία σε όλα τα εκλογικά τμήματα Κυκλάδων και Δωδεκανήσου διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των συμπολιτών μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!