Οι Δωδεκανήσιοι στις εκλογές τάχθηκαν συντριπτικά κατά της λιτότητας και έδωσαν την πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο ελληνικός λαός έγραψε ιστορία. Η ελπίδα έγραψε ιστορία. Η χώρα γύρισε σελίδα αφήνοντας πίσω της τον φόβο και τον αυταρχισμό. Είναι μια ιστορική εξέλιξη για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Οι Δωδεκανήσιοι σε αυτή την ιστορική στιγμή έδωσαν την πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ με 33,26% στον νομό και τρεις έδρες στο κοινοβούλιο. Αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα μας δίνει πρόσθετο κουράγιο για να αντιμετωπίσουμε ισχυρότεροι τα προβλήματα της χώρας αλλά και των ακριτικών νησιών μας ειδικότερα, για να κάνουμε την ελπίδα πράξη και να προχωρήσουμε μαζί στη λήψη των αποφάσεων για τη διαμόρφωση πολιτικών για την επίλυση των προβλημάτων των ακριτικών νησιών, στην διεκδίκηση της περιφερειακής ανάπτυξης, της βιώσιμης παραγωγικής ανασυγκρότησης και της στήριξης των πιο αδύναμων στρωμάτων.
Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ νότιας Δωδεκανήσου ευχαριστεί όλες τις Δωδεκανήσιες και όλους τους Δωδεκανήσιους που εμπιστεύθηκαν το ψηφοδέλτιο μας, τα μέλη και τους φίλους που συμμετείχαν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα για να σηκώσουμε την ελπίδα ξανά. Χθές νικήσαμε το φόβο και από σήμερα αγωνιζόμαστε για την Δημοκρατία και την αποκατάσταση της λαϊκής κυριαρχίας, την απόδοση της δικαιοσύνης, την ρήξη με το καθεστώς της διαπλοκής και της διαφθοράς, για μια καλύτερη ζωή.
Το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!