Ευχαριστήριο μήνυμα Άγγελου Καλαθιανάκη

Αγαπητοί μου συμπατριώτες, νησιώτες αγωνιστές και φίλοι, Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας στο αγώνα που δίνω για τα νησιά μας, σας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. 

Η εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου και στην έντιμη πολιτική μου παρουσία στις εθνικές εκλογές, αποτελεί για μένα τιμή και κίνητρο να συνεχίζω να δίνω μάχες για τα κεκτημένα του τόπου. Ο στόχος – για μένα προσωπικά - δεν επετεύχθη απλώς, μα ξεπέρασε και τις πιο φιλόδοξες προσδοκίες.
Μέσα από σκληρές καταστάσεις και δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, η Κάλυμνος ψήφισε δυναμικά Νέα Δημοκρατία – κατατάσσοντας την πρώτη και με διαφορά 11 ποσοστιαίων μονάδων απ' το δεύτερο Σύριζα. Μέσα απ' τις καθημερινές δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας, η Κάλυμνος στάθηκε δίπλα μου - έμπρακτα και περήφανα στο νεοφώτιστο πόστο που συστρατεύτηκα για το κοινό μας καλό. Οι περισσότεροι από τους 2000 σταυρούς που στήριξαν την προσπάθεια μου, αποτελούν προσωπική συγκίνηση και θετικό απολογισμό για όσα έκανα και θα συνεχίζω - για την ιδιαίτερη πατρίδα μου. Τα Δωδεκάνησα ήταν για άλλη μια φορά πρωτοπόρα στις εξελίξεις, επικροτώντας τις ρεαλιστές πολιτικές που τα πολιτικά και θεσμικά όργανα του νομού - ακολούθησαν πιστά στις μεγάλες προκλήσεις. Το ηχηρό μήνυμα του Δωδεκανήσιου πολίτη, το λάβαμε συλλογικά με συνείδηση, χρέος προσφοράς και ανταπόδοσης. Και θα το κρατήσω ψηλά!
Σεβόμενος την αντίδραση του κόσμου, την αγανάχτηση και την αλλαγή που απαίτησε στις κάλπες, έχω χρέος να δώσω τα μου συγχαρητήρια στο Σύριζα, και εύχομαι μια ορθή, ώριμη και αντάξια των περιστάσεων κυβέρνηση.
Με σύμμαχο την πολιτική μας συνέχεια, τα έργα και την αυτοκριτική μας, ευχαριστώ για άλλη μια φορά τα νησιά και ιδιαίτερα την Κάλυμνο που ήταν μπροστά όλα αυτά τα χρόνια, και δεσμεύομαι με την πλούσια παρακαταθήκη της πρώτης μου επιχείρησης στο βουλευτικό αξίωμα, να παλεύω με μεγαλύτερο σθένος για την πρόοδο και την βάσιμη ανάπτυξη μιας - οικονομικά και πολιτικά – υγιούς πορείας του νησιωτικού μας κορμού.

Με βαθύτατη εκτίμηση,
Άγγελος Καλαθιανάκης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!