ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου οι Δωδεκανήσιοι μαζί με όλο τον ελληνικό λαό έγραψαν ιστορία.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου σε όλη την Δωδεκάνησο που ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτη πολιτική δύναμη επενδύοντας στο κόμμα μας τα όνειρα τους για ένα καλύτερο αύριο.
Οι ίδιοι με τίμησαν ιδιαίτερα με την ψήφο τους και μου ανέθεσαν τα καθήκοντα του Βουλευτή Δωδεκανήσου και τους ευχαριστώ θερμά για αυτό.
Τα νησιά μας θα εκπροσωπούνται πλέον στο κοινοβούλιο από τρεις Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Από σήμερα ξεκινάμε την κοινή μας προσπάθεια. Για να ξανασταθεί όρθια η κοινωνία. Για να ανακτήσουμε την αξιοπρέπειά μας. Για να εξασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας. Με την αντιμνημονιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας να βάλουμε τέλος στις καταστροφικές συνέπειες των μέτρων λιτότητας που είχαν εφαρμοστεί τα προηγούμενα χρόνια, για μια Δωδεκάνησο ΠΕΡΗΦΑΝΗ σε μια Ελλάδα, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ.
Αριστερά και Ανατρεπτικά για μια Ελλάδα που μας αξίζει μέσα σε μια Ευρώπη που αλλάζει. Η Ελπίδα ήρθε. Ο αγώνας ξεκίνησε. Θα τα καταφέρουμε !!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!