Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015

«Στις 25 Ιανουαρίου, ο Ελληνικός λαός έγραψε ιστορία έφερε την ελπίδα. Οι πολίτες ψήφισαν ενάντια στις πολιτικές λιτότητας, την ανεργία, τη φτώχεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό. Επιβεβαίωσαν τη θέληση τους να προχωρήσουμε μπροστά, μαζί, για την Ελλάδα της δημιουργίας και της προοπτικής. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σαφής, καθαρή και αδιαμφισβήτητη.

Αποτελεί ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και ανατροπής του πολιτικού μείγματος που καταδυναστεύει τους λαούς της Ευρώπης, του συστήματος που διαμορφώνει το πολιτικό τοπίο της οικονομικής στασιμότητας, και της «χαοτικής» κρίσης που πλήττει βάναυσα την κοινωνία, συρρικνώνοντας τα δικαιώματα των νησιωτών στην υγεία, στην παιδεία, στην αξιόπιστη και ασφαλή ενδονησιωτική επικοινωνία.
Ιστορική στιγμή, αποτελεί επίσης η εκλογή τριών βουλευτών στη Δωδεκάνησο. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλο το Δωδεκανησιακό λαό για την εμπιστοσύνη του στο ΣΥΡΙΖΑ. Ιδιαίτερα αυτούς που μας ψήφισαν για πρώτη φορά.
Θα τιμήσουμε την εντολή των Δωδεκανησίων με ευθύνη, συνέπεια και αποφασιστικότητα στο Κοινοβούλιο, σε κάθε θεσμό που συμμετέχουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ηχηρό «παρών» των εργαζομένων. Θα είναι το ισχυρό «παρών» του λαού στις μετεκλογικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μια νέα πολιτική πραγματικότητα διαμορφώνεται. Μαζί θα συνεχίσουμε τη μάχη για το δημιουργικό μέλλον.
Για να επιστρέψουμε σε πολιτικές ανάπτυξης!
Για τον μετασχηματισμό του κράτους, τη δικαιοσύνη και την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου. Για την κοινωνική συνοχή και τη βιώσιμη ανάπτυξη στη νησιωτική χώρα.
Θα ήθελα, με την ευκαιρία να απευθυνθώ και δημόσια σε όλους τους συντρόφους και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, που μαζί πορευτήκαμε σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα. Στα Δωδεκάνησα, δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα. Δώσατε ένα σπουδαίο αγώνα με ήθος, συμμετοχικότητα και στόχο. Αυτές τις αρχές πρέπει να τις προστατεύσουμε σαν κόρη οφθαλμού. Ο «κυβερνητισμός», αν δεν προσέξουμε, μπορεί να μετατραπεί σε πολιτικό καρκίνωμα. Οι συμπολίτες μας κατανόησαν τον αγώνα μας και μας επιβράβευσαν. Χαιρετίζω και συγχαίρω τα μέλη και τα στελέχη μας σε κάθε σημείο της Δωδεκανήσου, που όλο αυτό τον καιρό με αυταπάρνηση και με δυναμισμό δούλεψαν γι' αυτή τη δύσκολη, απαιτητική και σύνθετη εκλογική αναμέτρηση.
Η νίκη αυτή είναι η δικαίωση μας.
Η σκληρή δουλειά, τώρα αρχίζει! Ήρθε η ώρα της ευθύνης. Θα πετύχουμε.
Σας ευχαριστώ.
Δημήτρης Γάκης».

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!