Ευχαριστήριο μήνυμα Βασίλη Α. Υψηλάντη

Ο τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης απηύθυνε το ακόλουθο ευχαριστήριο μήνυμα στους πολίτες της Δωδεκανήσου:

Επιθυμώ να ευχαριστώ από καρδιάς, τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μου, σ' όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, που στήριξαν με την ψήφο τους τη Νέα Δημοκρατία.

Τις φίλες και τους φίλους, από τη Μεγίστη ως το Αγαθονήσι, που ανεγνώρισαν την προφορά και τις προσπάθειές μου, ως άνθρωπος και βουλευτής, για την πατρίδα, το κοινό καλό όλων των Δωδεκανησίων και των νησιών μας.

Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες μου που στάθηκαν κόντα μου όλη αυτή την προσπάθεια.

Παρά την, εξαιρετικά μικρή και εύθραυστη, προπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα και την υψηλή ποσοστιαία προτίμηση των πολιτών στο πρόσωπο μου, η Νέα Δημοκρατία δεν κατοχύρωσε δεύτερη εκλογική έδρα και έτσι δεν κατέστη εφικτή η εκλογή μου στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

Η επόμενη μέρα έφερε τη Νέα Δημοκρατία, στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποδίδοντάς της, ευθύνη για τη διατύπωση μιας συνεπούς πολιτικής πρότασης για το μέλλον του τόπου, στο πλαίσιο των ιδρυτικών αξιών της παράταξης και του ιδρυτή της καθώς επίσης και των κανόνων που διέπουν την ισότιμη συμμετοχή μας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Η ευρωπαϊκή προοπτική της παράταξής μας και της χώρας μας παραμένουν αδιαμφισβήτες παράμετροι της πολιτικής μας. Από αυτόν τον προσανατολισμό δεν παρεκκλίναμε ούτε στιγμή.

Το εκλογικό αποτέλεσμα κατέδειξε πως η Ελλάδα παραμένει στον αστερισμό των συμμαχικών κυβερνήσεων. Η εντολή των συναινέσεων και των συμβιβασμών καθορίζει πλέον την πολιτική πρακτική στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο σύγχρονος πολιτικός πολιτισμός εκφράζεται από την επιβεβαίωση της πολλυσυλεκτικότητας και την ισχυροποίηση της Δημοκρατίας.

Το μετεκλογικό τοπίο δεν μεταβάλει τις προκλήσεις. Είναι πολλά, μεγάλα και πιεστικά τα προβλήματα που επιζητούν αποτελεσματικές, βιώσιμες και μακρόπνοες λύσεις. Το κοινωνικό αίτημα για την ανασύνταξη της χώρας και τη διατήρηση της αναπτυξιακής της πορείας ταυτίζεται με την απαίτηση για μια σειρά δομικών μεταρρυθμίσεων.

Μεγαλύτερη πρόκληση παραμένει η αναγκαιότητα αλλαγής νοοτροπίας σε κάθε χώρο, σε κάθε επίπεδο. Χωρίς αποκλεισμούς. Χωρίς φατρίες. Είναι ιστορική και λαϊκή απαίτηση η διασφάλιση της ισότητας των ευκαιριών, η υπεράσπιση του συλλογικού συμφέροντος, η ανάδειξη των διακριτικών ιδιαιτεροτήτων του τόπου μας, η υποστήριξη όλων των δημιουργικών πρωτοβουλιών της περιοχής μας, ο μόνιμος διάλογος με τους πολίτες, η ενίσχυση της ελπίδας των νέων, η προάσπιση των δικαιωμάτων των πρεσβύτερων γενεών, η διασφάλιση της ποιότητας στην Παιδεία και στην Υγεία, η ανάδειξη του ελληνικού Πολιτισμού.

Με αυτή την αντίληψη πορεύτηκα και στον προσωπικό μου αγώνα. Μακριά από διχαστικές πρακτικές, μακριά από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, μακριά από προτιμησιακές σχέσεις, μακριά από οβιδιακές μεταλλάξεις, μακριά από κρυφά συμφέροντα, μακριά από παρακάμερες, μακριά από λυκοφιλίες.

Παραμένω μαχητικός υπερασπιστής της Νέας Δημοκρατίας, εκτιμώντας πως η επιβεβλημένη ανασύνταξη της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης θα φέρει και πάλι, σύντομα, κοντά μας όσους δεν πείσαμε στις τελευταίες εκλογές.

Έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι στον κόσμο που μας στήριξε. Έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι στον ιδρυτή της παράταξης, που μας ενέπνευσε. Έχουμε μεγάλη ευθύνη για το μέλλον του τόπου. Οφείλουμε να αναλογιστούμε τα διακυβερνητικά λάθη, που επηρρέασαν τη λαϊκή ετυμηγορία. Οφείλουμε να αξιολογήσουμε με ρεαλισμό το αποτέλεσμα. Οφείλουμε να σεβαστούμε τις προσδοκίες του λαού, που μας δίνει διακριτό προβάδισμα έναντι όλων των άλλων κομμάτων που εισέρχονται στη νέα Βουλή. Οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης. Οφείλουμε να ασκήσουμε υπεύθυνη και μαχητική αντιπολίτευση.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ. Θα είμαι πάντα κοντά σας, εδώ στα Δωδεκάνησά μας.

Με αγάπη και εκτίμηση

Βασίλης Α. Υψηλάντης

Δικηγόρος

τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!