ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ‏

Το νησί του Ιπποκράτη, προκειμένου να ευχαριστήσει φίλους και συνεργάτες για την στήριξη και συνεργασία τους στον προεκλογικό του αγώνα, επισκέφθηκε ο κ. Ιωάννης Παππάς.

"Η μάχη συνεχίζεται με επιμονή, υπομονή και ευθύνη - Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στα προβλήματα της Δωδεκανήσου" δήλωσε ο κ. Παππάς στους συνεργάτες του, επισημαίνοντας ότι αισθάνεται την υποχρέωση να παραμείνει στο πλευρό των χιλιάδων συμπατριωτών του Δωδεκανησίων οι οποίοι τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στην εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου.
Παράλληλα, επισκέφτηκε την Καρδάμαινα και την Κέφαλο ενώ παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον Αντίμαχο και την Δόξα Καρδάμαινας.
Το επόμενο διάστημα ο κ. Παππάς προγραμματίζει να επισκεφθεί και άλλα νησιά της Δωδεκανήσου στο πλαίσιο της μετεκλογικής επαφής του με τους συμπατριώτες του.

Από το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!