Κόκκαλο έμεινε ο Ντάισεμπλουμ με τον Βαρουφάκη – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

«Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι ότι υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ των θεσμοθετημένων δομών της ΕΕ όπως η Κομισιόν, οι διεθνείς οργανισμοί όπως...  

το ΔΝΤ κτλ. Πρέπει να διαχωρίσουμε αυτό από μια επιτροπή η οποία είναι εντεταλμένη στο πρόγραμμα αυτό που η κυβέρνηση έχει απορρίψει, εντεταλμένη με την εφαρμογή του προγράμματος που έχουμε απορρίψει», είπε αναφερθείς στην τρόικα ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος υπογράμμισε ότι «με μια τριμερή επιτροπή (τρόικα) δεν έχουμε στόχο να συνεργαστούμε».
Χαρακτήρισε τη λογική της τρόικας αντιευρωπαϊκή και σαθρά δομημένη.
Παράλληλα, σημείωσε πως η συζήτηση των δύο ανδρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα πάνω σε μια σειρά ζητημάτων. «Ξεκίνησε μια πρώτη διαδικασία γνωριμίας μεταξύ μας η οποία θα αποτελέσει τη βάση για μια εποικοδομητική συνεργασία όπως απαιτεί το συμφέρον της Ελλάδας και της ευρωζώνης», τόνισε.
«Από τη δική μου μεριά», είπε ο κ. Βαρουφάκης, «αναφέρθηκα εκτενώς στις προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης και στην αποφασιστικότητα στην οποία σκοπεύουμε να προχωρήσουμε, στις βαθιές μεταρρυθμίσεις για την ελαχιστοποίηση της προσοδοφορίας που πλήττει τη χώρα αυτή, ώστε να γίνουμε ανταγωνιστικοί».
«Αναφέρθηκα στην εγγύηση που η κυβέρνηση προτίθεται να προσφέρει στο λαό και στους εταίρους μας για ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς», είπε.
Από τη πλευρά του ο Γ. Ντάισελμπλουμ, είπε ότι άκουσε τις προτάσεις της κυβέρνησης και μετέφερε τις απαιτήσεις. Θέλουμε η Ελλάδα να ανακτήσει την οικονομική της ανεξαρτησία.

πηγη: http://www.trelokouneli.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!