Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης και Ηλίας Καματερός στα εγκαίνια της HORECA-2015

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης και Ηλίας Καματερός στα εγκαίνια της HORECA-2015. Η συνέργεια τουρισμού – τοπικής αγροτικής παραγωγής και η αξιοποίηση της νησιωτικής γαστρονομικής κουλτούρας από την Ελληνική ξενοδοχία, αποτελούν προτεραιότητες της αναπτυξιακής μας στρατηγικής για τη Δωδεκάνησο».

Στα εγκαίνια της Έκθεσης HORECA-2015 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» παραβρέθηκαν οι βουλευτές Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης και Ηλίας Καματερός, την Παρασκευή 06.02.15.

Στη διάρκεια των εγκαινίων της Έκθεσης και της ΓΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, οι βουλευτές Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού, κυρία Έλενα Κουντουρά, ξενοδόχους και άλλους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου.

Στις συζητήσεις με την πολιτική ηγεσία, τα στελέχη του ΞΕΕ και άλλους εκπροσώπους του τουρισμού, ο Δημ. Γάκης και ο Ηλ. Καματερός, έθεσαν τους αναπτυξιακούς άξονες και τις προτεραιότητες του τουριστικού τομέα για τη Δωδεκάνησο σημειώνοντας ότι, «…σε συνεργασία και με το συντονισμό των τοπικών φορέων με τα συναρμόδια υπουργεία, ο τουρισμός στη νησιωτική μας περιφέρεια θα μπορέσει να προχωρήσει σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία, που θα λαμβάνει υπόψη την πολυμορφία της Δωδεκανήσου και τη διαφορετικότητα του κάθε νησιού».

Οι δύο βουλευτές τόνισαν, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την επανεκκίνηση και την παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας, θα στηρίξουν θεσμικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού που θα ενισχύουν τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τον ποιοτικό τουρισμό στη νησιωτική χώρα.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα συντονίσουν τις προσπάθειες όλων των βουλευτών της Δωδεκανήσου αλλά και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για να προωθήσουν δράσεις που θα συνδέουν τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την ποιοτική νησιωτική αγροτική παραγωγή με στόχο την αξιοποίηση του πολιτισμικού - γαστρονομικού πλούτου του Αρχιπελάγους από τη Δωδεκανησιακή ξενοδοχία.

Το Γραφείο Τύπου

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!