Εξαλλος ο Ραχόι: «Εκοψε» τον Τσίπρα από τη φωτογραφία των ηγετών

Σάλος έχει ξεσπάσει από το tweet του Ισπανού πρωθυπουργού , Μαριάνο Ραχόι στο οποίο ανήρτησε την φωτογραφία της ευρωπαϊκής οικογένειας από τη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής, κόβωντας όμως από αυτήν τον Αλέξη Τσίπρα.

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Ραχόι, το «κομμένο» πρόσωπο του Έλληνα πρωθυπουργού, μόλις που διακρίνεται την άκρη της φωτογραφίας.

Kαι όλα αυτά, ενώ στη φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Έλληνας Πρωθυπουργός, φαίνονται όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες.

Η κίνηση αυτή του Ισπανού, ο οποίος κράτησε την πιο αρνητική στάση απέναντι στα ελληνικά αιτήματα χθες στις Βρυξέλλες, προκάλεσε την έντονη αντίδραση χρηστών στο Twitter με διάφορα σχόλια να συνοδεύουν το «μοντάζ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας, έριξε σπόντα για τη στάση του Ισπανού πρωθυπουργού απέναντι στην Ελλάδα, μετά τη Σύνοδο.

Συγκεκριμένα, επιβεβαιώνοντας και επίσημα την αρνητική (για την Ελλάδα) στάση του Ισπανού πρωθυπουργού, ο πρωθυπουργός ενοχλημένος τόνισε:

«Ο κ. Ραχόι ήταν ανήσυχος απόψε» . Ο κ.Τσίπρας είπε ότι ο κ. Ραχόι δεν πρέπει να μεταφέρει στο εξωτερικό τα εσωτερικά του προβλήματα διακινδυνεύοντας το κοινό μας μέλλον στην ΕΕ. Ο πρωθυπουργός δήλωσε επίσης ότι θα ήθελε να εξηγήσει και προσωπικά στον Ισπανό πρωθυπουργό τις θέσεις του, ότι κάνει λάθος, εκφράζοντας έτσι και την υποστήριξή του στο Κίνημα Podemos.

Πηγή: imerisia.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!