Προβάδισμα 27 μονάδων στο ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στην δημοσκόπηση της Marc, την πρώτη μετεκλογική με καταγραφή πρόθεσης ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει το 45,4% ενώ η Νέα Δημοκρατία καταρρέει με 18,4%.

Την τεράστια αποδοχή της διαπραγμάτευσης που πραγματοποιεί η κυβέρνηση, από την κοινή γνώμη καταγράφει δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha. Σε αυτήν ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται στην πρόθεση ψήφου, με προβάδισμα 27 μονάδων από τη ΝΔ, καταγράφοντας ποσοστό 45,4% έναντι 18,4% της Νέας Δημοκρατίας.
Στην Τρίτη θέση το ΚΚΕ με 4,8% και ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή με 4,7% και το Ποτάμι με 4,6%. Το ΠΑΣΟΚ καταγράφεται εκτός βουλής με 2,8%, το ίδιο και το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου με 2,0%. Ένωση Κεντρώων και Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου, καταγράφουν σχεδόν τα ποσοστά που πήραν και στις εκλογές της 25ης του Ιανουαρίου.
Καθολική σχεδόν είναι η αποδοχή τόσο των πρώτων ημερών της νέας κυβέρνησης όσο και των προγραμματικών της δηλώσεων. 83,1% εκφράζεται θετικά για τις πρώτες τις ημέρες, ενώ 79,9% τάσσεται υπέρ των προγραμματικών της δηλώσεων.

Πηγή: enikos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!