Συνάντηση του Χ. Κόκκινου με τους εκπρόσωπους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος στα πλαίσια  ενημέρωσης  για θέματα της Πολιτικής Προστασίας στα γραφεία της Π.Ν.Α στη Ρόδο,  είχε συνάντηση με τον Δ/ντη Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κο Βασιλειάδη , τα συνδικαλιστικά  στελέχη των εκπαιδευτικών της  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κκ,  Γκουτζαμάνη, Μουτσάκη,Τέντα ,καθώς και τον κο  Χατζηγεωργίου ,Προιστάμενο Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου.

    Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν  την ενημέρωση των μαθητών στα δημοτικά  σχολεία της Δωδεκανήσου και αποφασίστηκε να διανεμηθεί το έντυπο ενημερωτικό υλικό της Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου( ‘’Ενημερώσου-Προφυλάξου΄΄) για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μαθητών της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού σχετικά με την έγκαιρη πρόληψη μέτρων σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων.

   Ο κος Χ. Κόκκινος τόνισε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού και μέσω της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης αλλά και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου , ενώ μαζί με τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου, κο Χατζηγεωργίου και στελέχη της αυτοδιοίκησης, θα επισκεφθούν σχολεία και στα υπόλοιπα νησιά του νομού μας.

 Στην συνάντηση κλήθηκαν επίσης ο κος Ανανίας, Ενταταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Εκπαίδευσης , καθώς και τα μέλη της ΣΟΑΠΠ κκ Ευστρατίου και Δρακιού. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο κος Δρακιού ο οποίος  εξέφρασε την συμφωνία του με τον προγραμματισμό δράσης και δήλωσε πρόθυμος να  συμμετέχει στις πρωτοβουλίες ενημέρωσης.

Επίσης, έχουν κατατεθεί από τις 6/2/2015 δύο(2) αιτήσεις προς έγκριση στην Οικονομική Επιτροπή της Π.Ν.Α  που αφορούν:

-          την μίσθωση μηχανημάτων για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας

-          την δημιουργία  βίντεο( μέγιστης διάρκειας 15 λεπτών)  και τηλεοπτικού σποτ ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!