Στο «σκαμνί» ο Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ

Ξεκινά το πρωί της Τετάρτης στο Ειδικό Δικαστήριο η δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τους χειρισμούς του, στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Ο Παπακωνσταντίνου βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα. Τη νόθευση εγγράφου και την απόπειρα απιστίας.  

Η διαδικασία θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου και πρόκειται για τη δεύτερη ανάλογη δίκη, μετά την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου για την υπόθεση Κοσκωτά. Ο πρώην υπουργός θα βρεθεί αντιμέτωπος με επτά δικαστές και έναν αντεισαγγελέα από τον Άρειο Πάγο και έξι από το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπως προβλέπει το άρθρο 86 του Συντάγματος. 

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο Παπακωνσταντίνου έσβησε τα ονόματα τριών συγγενών του από τη λίστα που παρέλαβε το 2010, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών, από την τότε ομόλογό του Κριστίν Λαγκάρντ.

πηγή: http://www.koutipandoras.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!