Βαρουφάκης: Κυνήγι θησαυρού η φοροδιαφυγή - «Είναι σαν αρχαιολογική ανασκαφή»

Στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής αναφέρθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε δηλώσεις του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν γνωρίζει πόσα χρήματα μπορούν να εξοικονομηθούν, αλλά εύχεται να βρεθεί θησαυρός. 

«Πόσα χρήματα περιμένουμε; Δεν γνωρίζουμε, είναι σαν αρχαιολογική ανασκαφή. Ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς θα βρεις. Ελπίζεις να βρεις έναν μεγάλο θησαυρό. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε έναν θησαυρό. Το ερώτημα είναι αν έχουμε τα μέσα για να το κάνουμε», είπε ο υπουργός Οικονομικών.  

Απάντησε επίσης και για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει πρόβλημα  ρευστότητας λέγοντας: «Μπορείτε να φανταστείτε την Ευρώπη να διακινδυνεύει τη διάλυσή της για μερικά δισεκατομμύρια ευρώ;. Όταν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας, αλλά τα μακροπρόθεσμα στοιχεία είναι καλά, είμαστε σίγουροι ότι η Ευρώπη θα το αντιμετωπίσει».

Πηγή: www.lifo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!