ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Χ.ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔ/ΣΟΥ κ. ΜΑΝΟ ΚΟΝΣΟΛΑ

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας με τον βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Μάνο Κόνσολα.

Ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη τον κ. Κόνσολα για την πρόσφατη εκλογή του και συζήτησε μαζί του θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας , τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν και τις αγωνίες που βιώνουν οι νησιώτες μας ( ανεργία , έναρξη τουριστικής περιόδου , συγκοινωνιακό , θέματα υγείας ) και τον ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες του στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Επίσης αναφέρθηκαν στην πρόσφατη εκλογή του κ. Προκόπη Παυλόπουλου στη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους . Τέλος συζήτησαν θέματα που αφορούν την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας , αλλά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Οι δύο άντρες είχαν ταυτόσημες απόψεις και επιβεβαίωσαν το θετικό κλίμα ανάμεσα στις σχέσεις τους που κρατά από τα φοιτητικά χρόνια. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!