Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΩΡΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ... ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ !!! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΛΟΓΩ ΕΛΛΙΠΟΥΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ.

Οι φωνές αγωνίας των κατοίκων της Κάσου, η πρόσφατη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου αλλά και η απόφαση του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κάσου που εκπέμπει φωνή αγωνίας για την ελλιπέστατη ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού δεν έχουν συγκινήσει ακόμα το Υπουργείο Ναυτιλίας και τις πλοιοκτήτριες εταιρίες  .

Η άρση της απομόνωσης του νησιού πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για την κυβέρνηση. Το συγκοινωνιακό καθεστώς που ισχύει μας γυρνάει δεκαετίες πίσω:

Ακριβό εισιτήριο, ατελείωτες ώρες ταξιδίου για να φτάσεις στον Πειραιά και βέβαια ελλιπέστατη σύνδεση.

Είναι επιτακτική ανάγκη ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Δρύτσας να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες και να ενεργήσει δίνοντας λύση. Οι κάτοικοι της Κάσου, όπως και το σύνολο των νησιωτών μας, δεν είναι πολίτες Β` κατηγορίας ! Έχουν δικαιώματα, θέλουν και πρέπει να ζουν με αξιοπρέπεια και είναι δικαίωμά τους να έχουν πρόσβαση στο αγαθό των συγκοινωνιών και των μεταφορών.

Η πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κάσου να κυματίσει μεσίστια η Ελληνική Σημαία (ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την πλημμελή ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού) το Σάββατο 7 Μαρτίου ημέρα ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα στέλνει μήνυμα στην πολιτεία.

Ας το λάβουν σοβαρά υπόψη οι κυβερνώντες και ας μην απογοητεύσουν για ακόμα μια φορά τους νησιώτες.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!