“Βόμβα” Βαρουφάκη στην Corriere Della Sera: Εκλογές ή δημοψήφισμα αν δεν γίνουν δεκτές οι προτάσεις μας

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη στη μεγάλη ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, με την οποία ο Υπουργός Οικονομικών προαναγγέλλει δημοψήφισμα για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, στην περίπτωση που οδηγηθούν σε ναυάγιο οι διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τον Γιάνη Βαρουφάκη, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα επιδεικνύει δυο μέτρα και δυο σταθμά, καθώς σε μια αντίστοιχη κρίση το 2012, δεν προχώρησε στη δημοσιονομική ασφυξία την οποία επιβάλλει σήμερα στην Ελλάδα.

“Όπως έχω πει στον πρωθυπουργό μου, δεν είμαστε ακόμα κολλημένοι στις θέσεις μας. Μπορούμε να πάμε σε εκλογές, να καλέσουμε ένα δημοψήφισμα”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης, με την εφημερίδα να συμπληρώνει στη δήλωση του Έλληνα υπουργού πως το δημοψήφισμα θα μπορούσε να είναι για την παραμονή στο ευρώ.

“Δεν είμαστε κολλημένοι στις καρέκλες μας”, λέει.

Στο πρωτοσέλιδο υπάρχει γελοιογραφία του Γιάνη Βαρουφάκη να εύχεται “χρόνια πολλά” σε όλες τις γυναίκες, για τη σημερινή εορτή της 8ης Μαρτίου, με την… εξαίρεση της Άνγκελα Μέρκελ.

 

πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!