Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου για όσα συνέβησαν στη Ρόδο

Με αφορμή τα απαράδεκτα γεγονότα που συνέβησαν στη Ρόδο κατά τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ιστορικής επετείου της Ενσωμάτωσης το ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου ανακοινώνει τα εξής:  

Ο δωδεκανησιακός λαός είναι υπερήφανος διότι εκπροσωπείται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από τον καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινό, ο οποίος απολαμβάνει της εκτίμησης όχι μόνο των συμπατριωτών μας αλλά και της παγκόσμιας κοινότητας για το κύρος, το ήθος, τις γνώσεις και την επιστημοσύνη του.

Κατά συνέπεια οποιαδήποτε προσπάθεια από οπουδήποτε και αν προέρχεται για την απαξίωση του είναι καταδικασμένη από τη συνείδηση του λαού ο οποίος και κρίση έχει και μνήμη για τα όσα έχει προσφέρει και θα προσφέρει στον τόπο ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

Για το ΠΑΣΟΚ
Τιμόθεος Παρασκευάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!