ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ ΤΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

Κληθείς να σχολιάσει την δημοσιοποίηση καθώς και το περιεχόμενο της σημερινής επερώτησης που ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δ. Κρεμαστινός κατέθεσε στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκο Βούτση ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου δήλωσε τα εξής:

«Τώρα αποκαλύπτονται τα πραγματικά κίνητρα της κακοστημένης από τον ίδιο τον κ. Κρεμαστινό, φάρσας. Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα εάν εξαντλούσε το ύψιστο μέσο του κοινοβουλευτικού ελέγχου και για την επίλυση των ζωτικών ζητημάτων του τόπου αντί για την ικανοποίηση της εμπάθειας και της μισαλλοδοξίας του».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!