Γιάννης Μαστροκούκος για ... « Το Ακτοπλοϊκό Ζήτημα»

Προς: Δήμαρχο, κ. Γαλουζή ΙωάννηΘΕΜΑ: « Το Ακτοπλοϊκό Ζήτημα». Την Κυριακή 8/3/2015, η παράταξής μας συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου, παρουσία των κυβερνητικών βουλευτών κας Κυρίτση Αγλαΐας και κου Καματερού Ηλία, με θέμα το «ακτοπλοϊκό ζήτημα». 

Ο επικεφαλής της παράταξής μας κος Μαστροκούκος Γιάννης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κος Ζερβός Σακελλάρης, Λελέκης Μιχάλης και Μουσελλής Μανώλης κατέθεσαν τις προτάσεις τους, για το αντικείμενο του θέματος .
Επειδή η συνάντηση είχε στόχο την κατ΄ αρχήν ενημέρωση των εκπροσώπων του ελληνικού κοινοβουλίου.
Επειδή δεν τηρήθηκαν πρακτικά στην εν λόγω συνάντηση.
Επειδή κατά την διεξαγωγή της συζήτησης υπήρξε έντονος προβληματισμός και ενδιαφέρον.
Επειδή το θέμα της άμεσης, γρήγορης και καθημερινής θαλάσσιας σύνδεσης της Καλύμνου με τον Πειραιά ,τη Ρόδο και τη Σύρο( ως Έδρα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου) είναι ύψιστης σημασίας για την ανάπτυξη και επιβίωσή μας.
Επειδή η ανταλλαγή επιστολών μεταξύ μας, δε δίνει τη δυνατότητα της σε βάθος εξέτασης του θέματος και όλων των παραμέτρων που προκύπτουν μέσα από την διεξαγωγή μιας οργανωμένης συζήτησης
Παρακαλούμε:
Α) να εισάγεται το ακτοπλοϊκό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νησί μας, ως μοναδικό θέμα συζήτησης σε τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο
Β) να κληθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο όλοι οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων του νησιού μας.
Γ) να διαμορφώσουμε όλοι μαζί μια κοινή πρόταση, που θα αποτελεί τη διεκδικητική γραμμή της Καλύμνου, έως την οριστική επίλυση του θέματος.

Για την Παράταξη
Ο Επικεφαλής
Μαστροκούκος Γιάννης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!