ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΠΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 το Εποπτικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) στα γραφεία της στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κου Χαράλαμπου Κόκκινου.

Παρόντες ήταν ο Αντιπρόεδρος κος Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο Γραμματέας κος Σπύρος Γαλιατσάτος και τα μέλη κκ Πέτρος Φιλίππου και Βασίλης Ψαθάς.
Θέμα της συνεδρίασης ήταν ο Έλεγχος Οικονομικών Πράξεων μηνός Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2014.
Το Εποπτικό Συμβούλιο στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του και ασκώντας τον προβλεπόμενο από το άρθρο 22 του Π.Δ. 74/2011 έλεγχο στην οικονομική διαχείριση της ΕΝ.Π.Ε., διενήργησε έλεγχο στα τηρούμενα βιβλία, στα νόμιμα δικαιολογητικά και παραστατικά στοιχεία που αφορούν τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2014 και διαπίστωσε ομόφωνα ότι όλες οι πράξεις αυτής είναι νόμιμες, σύμφωνα με τις αποφάσεις των οργάνων της ΕΝ.Π.Ε.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!