ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ: Συγχαίρουμε την Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα τον κύριο Γαλουζή

Συγχαίρουμε την Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα τον κύριο Γαλουζή που σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του κατάφερε στα πλαίσια του προγράμματος της κοινωφελούς εργασίας τις ήδη εγκεκριμένες 29 θέσεις από τις 100 που είχε ζητήσει η Δημοτική αρχή του Δημήτρη Διακομιχάλη τελικά να τις αυξήσει κατά 5 και τελικά να φτάσει στον αριθμό 34. 

Δηλαδή ποσοστό 34%.
Θυμίζουμε απλά για την ιστορία ότι η Δημοτική Αρχή του κυρίου Διακομιχάλη πριν τρία χρόνια σ' ένα αίτημα 150 θέσεων κατάφερε να της εγκριθούν 60 θέσεις, δηλαδή ποσοστό 40% και τότε όλες οι αντιπολιτεύσεις συμπεριλαμβανομένου και του κυρίου Γαλουζή έτρωγαν πέτρες γιατί οι 60 θέσεις ήταν λίγες.
Τώρα εμείς τι να πούμε;
Λέμε απλά συγχαρητήρια και ας είναι πιο προσεκτικοί όσοι πριν μερικούς μήνες όταν ήταν στην αντιπολίτευση έκαναν το μαύρο άσπρο.

Από το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!