Έγκριση συμπληρωματικών εργασιών για δύο σημαντικά έργα σε Ρόδο και Σαντορίνη

Την τροποποίηση της Απόφασης ένταξης της πράξης «Επέκταση ΧΥΤΑ βόρειας Ρόδου» όπου έγινε προσθήκη υποέργου για βελτίωση – εκσυγχρονισμό του συστήματος διαχείρισης στραγγισμάτων και ομβρίων, προϋπολογισμού 197.000 ευρώ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Το έργο της επέκτασης του ΧΥΤΑ βόρειας Ρόδου, που βρίσκεται στην θέση «Παλιόμυλος», στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παστίδας, είναι ενταγμένο του Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη»,  στον Άξονα Προτεραιότητας «04 – Προστασία Εδαφικών Συστημάτων  - Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων»  στο πλαίσιο της  τρέχουσας προγραμματικής περιόδου  ΕΣΠΑ 2007 – 2013, με καταληκτική ημερομηνία επιλεξιμότητας δαπανών την 31/12/2015.

  Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 3.548.659,43 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής.

 Επίσης ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την τροποποίηση της Απόφασης ένταξης της πράξης «Αντιστήριξη Πρανών Καλντέρας Θήρας – Περιοχή Τελεφερίκ και Παλαιού Λιμένα Φηρών» όπου έγινε προσθήκη υποέργου για την υλοποίηση συμπληρωματικών εργασιών προϋπολογισμού 730.800 ευρώγια την ολοκλήρωση της αντιστήριξης των πρανών, με σκοπό την προστασία της περιοχής  - όπου λαμβάνουν χώρα διάφορες δραστηριότητες – από τις βραχοπτώσεις.

Το έργο «Αντιστήριξη Πρανών Καλντέρας Θήρας – Περιοχή Τελεφερίκ και Παλαιού Λιμένα Φηρών» είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου», στον Άξονα Προτεραιότητας «09 – Αειφόρος Ανάπτυξη & Ποιότητα Ζωής στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου»,  στο πλαίσιο της  τρέχουσας προγραμματικής περιόδου  ΕΣΠΑ 2007 – 2013, με καταληκτική ημερομηνία επιλεξιμότητας δαπανών την 31/12/2015.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 2.446.247,97 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!