Ο Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΗΝ 2η ΕΚΘΕΣΗ FOOD EXPΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος επισκέφθηκε το εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα σήμερα 16 Μαρτίου 2015 , όπου διεξάγεται η 2η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών FOODEXPO GREECE 2015 και στην οποία συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου( ΠΝΑ) και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στα πλαίσια της προσπάθειας για ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων των νησιών μας.

Στα περίπτερα αυτά δίνεται η ευκαιρία στους  επιχειρηματίες του κλάδου στα νησιά μας να προβάλουν τα προϊόντα τους και να υλοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις με ξένους αγοραστές, αλυσίδες super market, διανομείς τροφίμων εξωτερικού και αλυσίδες εστιατορίων.

Ο κος Χ. Κόκκινος συνομίλησε με επιχειρηματίες της περιοχής μας, που εκθέτουν τα προϊόντα τους , σχετικά με την  προβολή, προώθηση και στήριξη του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης στα νησιά μας , καθώς επίσης και για την ανάγκη προώθησης των τοπικών μας προϊόντων τόσο σε εγχώριο επίπεδο όσο και σε επίπεδο εξωτερικού.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!